Manieren om uw cholesterol te verlagen

Het verlagen van cholesterol kan een uitdaging zijn. Niet alleen het voedsel dat we effect dat het eten, maar onze lichamen maken het ook. Voedingsmiddelen zoals vlees, gevogelte, schaaldieren, eieren, boter, kaas en gehele of 2 procent melk kan bijdragen aan een hogere cholesterolgehalte. Ook kunnen alle voedingsmiddelen die bevatten verzadigde of transvetten veroorzaken. De American Heart Association adviseert een totale dagelijkse inname van 25 tot 35 procent, maar voeding is slechts één stap in het proces van het verlagen van hoge cholesterolniveaus. De volgende stappen kunnen u helpen langs de weg.

instructies

1 Beschouw een verandering van levensstijl. Afhankelijk van uw huidige cholesterolgehalte, kan dit niet alleen helpen bij het verlagen van uw cholesterol, maar kan ook dienen als een preventieve maatregel. Dertig minuten van dagelijkse oefening wordt aanbevolen door de American Heart Association.

2 Eet een hart-gezond dieet. Het eten van groenten, fruit, volkoren granen, mager vlees, en vezelrijke voedingsmiddelen kan een positieve stap in de richting van cholesterol verlaging.

3 Vermijd tabaksproducten en meeroken.

4 Vraag uw arts over een cholesterolverlagende medicatie, en een goede langdurige relatie met een huisarts.