Manieren om te stoppen depressief

Manieren om te stoppen depressief


Depressie heeft een manier van sluipen op een persoon. Gevoelens van depressie ook, jammer genoeg, verstoren het leven van een persoon. Verdriet, prikkelbaarheid, slaapproblemen en rusteloosheid vertegenwoordigen slechts een paar symptomen die kunnen interfereren met de kwaliteit van het leven van een persoon, op basis van MayoClinic.com. Het goede nieuws is dat oplossingen voor het einde van deze sombere gevoelens bestaan.

Oefening

Oefening kan een effectieve manier om te stoppen of te verminderen depressie. Volgens de American Psychological Association (APA), kan uitoefenen fungeren als antidepressivum onmiddellijk en op lange termijn. Deze methode werkt het beste voor mensen met een milde of matige depressie. De American Academy of Family Physicians (AAFP) suggereert dat depressieve mensen te oefenen tussen de vier en zes keer per week gedurende ten minste 30 minuten om de reactie dat de oefening om de stemming te verhogen en het verminderen van depressie veroorzaakt veroorzaken.

Slapen

Slaap is net zo belangrijk als oefening in het verlichten van depressie. Veranderingen in slaappatroon zijn een van de meest voorkomende symptomen van depressie, volgens MayoClinic.com. In feite, volgens de Universiteit van Maryland Medical Center (UMMC), ten minste 90 procent van de mensen met een depressie te ontwikkelen slaappatronen waarbij ofwel slapen te veel of te weinig slapen. De Sleep Foundation blijkt dat depressieve personen te beperken cafeïne en alcohol te zorgen voor voldoende slaap 's nachts. Houden ook een regelmatige slapen en waken schema. Als slaap problemen een probleem blijven, contact op met een arts.

Vermijd Alcohol en Drugs

Hoewel zelfmedicatie met drugs en alcohol lijkt misschien een ideale oplossing om een ​​depressie te verlichten, kan zelfmedicatie het tegenovergestelde effect hebben. Alcohol en drugs verergeren de symptomen van depressie, volgens de MayoClinic.com. Deze stoffen kunnen zelfs depressie moeilijker te behandelen.

Challenge negatief denken

Negatieve gedachten zijn een essentieel onderdeel van depressie, verklaart de AAFP. Een sleutel tot de bestrijding van gevoelens van depressie is om negatieve denkpatronen te dagen. In plaats van te geloven negatieve gedachten, moet een persoon met een depressie negatieve gedachten met meer positieve gedachten te vervangen. Op zoek naar hulp van een counselor kan deze gedachten met cognitieve gedragstherapie te veranderen, volgens de MayoClinic.com

Sociale steun

Eén manier waarop een persoon kan stoppen met gevoelens van depressie is door het zoeken van sociale steun. Isolatie kan gevoelens van depressie verergeren maken, volgens Helpguide.org. Helpguide.org suggereert dat depressieve mensen zelf moeten omringen met vrienden en familie. Steungroepen kan ook helpen een persoon te leren hoe om te gaan met depressie en te leren van elkaars ervaringen met de aandoening.