Manieren om te oefenen met Total Gym Platinum

Binnen de Total Gym thuis te oefenen productlijn, de Platinum-model is een lagere end model dat zal de detailhandel voor ongeveer $ 200. De Total Gym oefening systeem werd opgericht in 1974 en is in gekenmerkt op de kabel en de televisie-uitzending voor de komende jaren, met gebruikmaking van Chuck Norris en Christie Brinkley als celebrity woordvoerders. Total Gym is geclassificeerd als een kabel-en-katrol systeem, met behulp van een schuine bank om meer of minder verzet van uw lichaamsgewicht te creëren. Dit verschilt van een huis oefening systeem zoals Bowflex, die een techniek die bekend staat als gebruik gemaakt van 'buigen rod weerstand. "

oefening Groepen

Total Gym is ontworpen om uw lichaam binnen zes belangrijkste oefening groepen werken: abs, armen, rug, borst, benen en schouders. Binnen elke groep is een verscheidenheid aan oefeningen die belangrijk zijn spieren zich zullen inspannen om de spierspanning te verbeteren, de onderneming van zwakke punten en calorieën te verbranden om lichaamsvet te verminderen.

Abs - Abdominale oefeningen zoals de crunch en sit-up zal zich richten op de bovenste en onderste kern spieren evenals de schuine. De gevoerde glide bestuur ondersteunt uw rug, het vermijden van pijn en ongemak die kunnen voortvloeien uit de uitoefening van de buikspieren, terwijl liggend op een harde vloer.

Arms - Targeting biceps en triceps met de Total Gym Platinum impliceert bewegingen zoals de krul, de arm pull en triceps extensie. De biceps zijn de spieren die de voorkant van de bovenarm dekken, terwijl de triceps bedekken de rug. De armen zijn een merkbare lichaamsdeel dat sterkteaanwinsten kunnen markeren door steeds meer in grootte voor mannen en steeds afgezwakt en mager voor vrouwen.

Back - Het bouwen van een sterkere rug vermindert de totale pijn in de rug, verbetert de houding en verhoogt de abdominale kern van kracht. Met de Total Gym Platinum, kunt u niet alleen uw rug, maar de armen en schouders te werken. Door gebruik te maken pull-ups, omgekeerde vliegen en front trui routines, kan je rug niet alleen sterker, maar flexibeler geworden.

Borst - Borst oefeningen werken enkele van de grootste spiergroepen in het bovenlichaam. Bij het werken op de borst, betrek je je armen en schouders en meer calorieën verbranden. Voer push-ups, een kist pers en op de borst vliegen naar een krachtige, strakker bovenlichaam op te bouwen.

Benen - Werken de beenspieren om toon, versterken en spieren op te bouwen biedt extra voordelen bij het verbeteren van je billen. Voorzijde en zijkant kraakpanden zijn de populairste routines uitgevoerd op Total Gym.

Schouders - Samen met arm en borst oefeningen, gericht specifieke oefeningen op uw schouders zal je look in kleding, zoals T-shirts en topjes te verbeteren. Voer schouder extensies, rijen en front verhoogt om de spieren grondig en goed te laten werken.

Overzicht

Beschrijving van deze oefeningen is te vinden op de Total Gym website of op tal van Internet oefening en krachttraining websites. Gemeenschappelijke aanbevelingen zijn acht tot 10 oefeningen, 2-3 sets voor elke routine en acht tot 12 herhalingen per set uit te voeren.

Voordat u begint met een oefening regime, in overleg met uw arts om ervoor te zorgen dat je fysiek in staat om dit soort oefeningen te ondergaan. Begin langzaam en uw intensiteit op te bouwen na verloop van tijd, waardoor uw uithoudingsvermogen zal toenemen. Goede voeding en rust, samen met de oefening, zijn belangrijk in het bereiken en het verkrijgen van een betere fysieke gezondheid.