Manieren om String a Bow

van old-school lange bogen en recurves om compoundbogen - Elke schutter moet basiskennis van hoe je snaar een boog hebben. Sommige basistypen boog zijn relatief gemakkelijk te touwtje, maar wees voorzichtig; met behulp van een verkeerd of risicovolle techniek kan neuzen, ledematen breken en laat littekens. En de meer gecompliceerde de boeg, hoe beter het is voor het rijgen overlaten aan een professional.

Bow Stringer

Deze methode werkt voor de lange bogen en recurves. Het bevat een sterke nylon koord overgoten met een kleine lederen zak en bevestigd aan de onderkant met een groter lederen zak. Controleer de pees losjes geregen op de boog met de grotere lus aan de bovenkant en de smalle deel dichtbij de bodem. Zorgen de lus aan de onderkant van de snaar schroefdraad door de reeks groeven zodat de ronding van de lus gezichten af ​​de voorzijde van de boeg. Schuif nu de grotere stringer pocket over de bodem topje van de boog, die de string lus gebied en groeven. Bevestig de kleine lederen zak naar de top punt van de boeg.

Het houden van de boeg naar boven, gebruik maken van de ballen van beide voeten op stap op de het midden van de stringer. Niet hakken of bogen voeten gebruiken om deze functie uit te voeren omdat de hele inrichting kan glijden en schade veroorzaken. Grip het centrum beugelgreep stevig met je dominante hand en beginnen op te trekken. De stringer onder je voeten zal buigen de boeg ledematen. Zoals de ledematen flex, schuif de top touw loop van de boog en in de groeven met de beschikbare de hand. Verwijder de stringer, en zorgen voor de bovenste en onderste reeks lussen in de groeven voor de ontploffing de boeg.

Stap-Through Method

Hoewel niet zo veilig als de stringer methode, kan de stap-through-proces ook effectief zijn. Zorg ervoor dat de string is een lus op de boeg ledematen aan de boven- en onderkant, en schuif de onderste lus in de groeven van de onderste ledematen. Als rechtshandig, staan ​​de boeg op de onderste punt en zorgen voor de voor de boeg is naar rechts. Haak de onderste punt van de boeg naar de linkerkant van je linkervoet, en vervolgens met je rechtervoet, stap door de boeg tussen de snaar en het lichaam van de boeg. Je benen zal de boeg veilig in een soort schaar formatie. Buig nu de bovenste ledematen van de boeg rug met uw rechterhand, terwijl het verschuiven van de bovenste snaar lus omhoog met uw links totdat de lus klikt in de bovenste groeven.

Buig nooit de bovenste ledematen in een positie waarin het langs je neus. Als hij glipt om wat voor reden, de boeg ledemaat met snap beneden en beide breken uw neus of gash je gezicht.

compoundbogen

Rijgen van dit soort boog is beter overgelaten aan professionals met speciale boog banken als gevolg van de ingewikkelde nokken en katrol systemen betrokken. Om dit proces te kijken, bekijk de webvideo in de sectie Resources.