Manieren om een ​​platte buik Get

Manieren om een ​​platte buik Get


Het verkrijgen van een platte buik kan voelen als een moeilijk doel te bereiken. Het kan moeilijk om erachter te komen wat te doen en waar te beginnen zijn. Met het juiste dieet en lichaamsbeweging regime dit doel kan worden bereikt.

Drink veel water

Water is een natuurlijk metabolisme booster dat ook voorziet het lichaam van nodige vitaminen en mineralen. Soms als je het gevoel alsof je honger hebt, is je lichaam echt te vragen voor water. Door het drinken van meer water in een dag of gewoon door met een glas of twee wanneer je het gevoel hongergevoel, zal dat gevoel verdwijnen en je zult minder eten.

Eet kleinere porties Meer Frequently

Het hebben van een hoog metabolisme kan u helpen gewicht te verliezen door het houden van uw lichaam het verbranden van calorieën. Om je stofwisseling te optimaliseren, eet kleinere maaltijden, maar eet meer van hen. In plaats van consumeren drie grotere formaat maaltijden per dag, eet zes kleinere maaltijden.

Gewoon eten van het ontbijt is de grootste stofwisseling boost eten kan geven. Volg dit met een gezonde snack een paar uur later, dan lunch gevolgd door een andere snack een paar uur later. Sluit de dag af met een diner en een laatste gezonde snack een paar uur daarna.

Doe cardio-oefening

Cardio oefening is een geweldige manier om een ​​grote hoeveelheid calorieën te verbranden. Selecteer een oefening die u kunt genieten van het uitvoeren van 30 minuten twee of drie keer per week. Het doel is om je hartslag te verhogen gedurende 30 minuten achter elkaar. Deze activiteit helpt bij het verbeteren van de stofwisseling en calorieverbranding voor de volgende cyclus van 24 uur.

Cardio omvat hardlopen, zwemmen, wandelen en het gebruik van een elliptische machine.

buikspieroefening

Aan te scherpen de maag, het versterken van je buikspieren. Oefeningen zoals crunches, schuin crunches of reverse crunches kan helpen dit te bereiken. U wilt elk aspect van de buikstreek werken om jezelf het beste resultaat te geven.

Selecteer een programma dat het hele gebied werkt en voer het drie maal per week. Doe dit op niet-opeenvolgende dagen toe te staan ​​voor de spieren om te herstellen en op te bouwen.