Manieren om Build Your Self Esteem

Manieren om Build Your Self Esteem


Als je last hebt van een laag zelfvertrouwen, dan bent u waarschijnlijk niet naleven van uw volledige potentieel. Uw persoonlijke en professionele relaties en uw gezondheid zijn waarschijnlijk ook te lijden duur omdat je laag gevoel van eigenwaarde. Hoewel je moet op zoek gaan naar het advies van een gecertificeerd arts om u te helpen met deze aandoening, kunt u een aantal dingen te doen vandaag de dag om u te helpen zet je terug op een geestelijk gezond spoor.

EFT

EFT of Emotional Freedom Techniques, is een psychologische vorm van de oude kunst van acupunctuur die u kunnen helpen verhogen je gevoel van eigenwaarde. U kunt EFT doen van de privacy van uw eigen huis of huur een EFT practitioner om samen met u op uw core beperkende overtuigingen. Veel professionals in de gezondheidszorg, met inbegrip van Deepak Chopra en Joseph Mercola, onderschrijven EFT.

Ga naar de website EmoFree en download de gratis aan de slag pakket. Het bevat een handleiding om EFT te leren op uw eigen, een abonnement op de online nieuwsbrief en ondersteuning berichten om u te begeleiden door het proces van het leren van EFT. Andere EFT bronnen zijn de websites MyGenie.tv, Tapping.com en ThrivingNow.com.

visualisatie

Visualisatie helpt bij het loslaten van de dingen die op dit moment worden waardoor u te laag gevoel van eigenwaarde hebben, omdat u tijdelijk vergeten hoe slechte dingen aan je verschijnen en concentreren op uw einddoelen. Visualisatie is een zeer krachtig instrument, omdat je het kunt gebruiken op elk gewenst moment op elke plaats om negatieve gedachten, mentale stress en angst uit te roeien.

Ga naar websites zoals MagicalLiving.com, Brainsync.com en LearningMeditation.com om te luisteren naar geleide meditaties te bevrijden. Luister naar de meditaties als vele malen per dag als je kunt. Noteer de beelden die in je opkomen als je luistert naar de geleide meditaties en die te gebruiken om je gedachten te veranderen wanneer u weg bent van een computer. Na verloop van tijd leert u om te mediteren op uw eigen gebruik van de mentale beelden die u hebt geformuleerd.

Oefening

Kies een oefening die je echt leuk om te doen en doe het voor minstens 15 minuten per dag. Dans, kom, lopen, rennen, springen op een trampoline of doe een andere oefening die u interesseert. Geen enkele vorm van lichaamsbeweging die je niet genieten tijdens deze 15 minuten niet. Doe iets dat je echt wilt of het zal een hele klus om u te worden en dienen enkel om uw gevoel van eigenwaarde te verlagen.

Verhoog de tijd tot 30 minuten, daarna een uur nadat je in deze routine. Je zult merken dat hoe meer je oefent, hoe beter je je voelt over jezelf.

Self-Care Tips

Blijf onberispelijk verzorgd te allen tijde uw gevoel van eigenwaarde te verhogen. Draag uw beste kleding, indien mogelijk, en trakteer uzelf op nieuwe kleding, zelfs als je het moet kopen bij een kringloopwinkel.

Check out websites YogaSite.com en YogaWiz.com zoals te leren van de basis yoga houdingen om u te helpen een betere houding, die op hun beurt helpen u zich beter voelt over jezelf te bereiken.

Vervang elke negatieve gedachte die in uw geest komt met een positieve gedachte. Bijvoorbeeld, als je denkt: "Ik verdien het niet om gelukkig te zijn," onmiddellijk vervangen de gedachte met "ik verdien om gelukkig te zijn, want ik ben een zorgzame, medelevend persoon."