Maken van uw eigen Colloïdaal zilver Met behulp van een Silver Dollar

Maken van uw eigen Colloïdaal zilver Met behulp van een Silver Dollar


Colloïdaal zilver gebruikt voor honderden jaren verschillende infecties en virussen in het lichaam te behandelen. Tijdens de Middeleeuwen, alleen de hogere klasse gebruikt bestek te eten, dat werd toegeschreven aan hun superieure gezondheid. Momenteel kan colloïdaal zilver worden gemaakt met behulp van puur zilver en gedestilleerd water. Een zilveren dollar mag alleen worden gebruikt bij het maken van colloïdaal zilver als het 0,999% zilver. Iets minder dan 0,999% kan worden giftig, omdat het andere metalen in plaats van zilver bevat.

instructies

1 Wash twee zilveren dollars in warm water en zeep om het vuil of olie van de dollar te verwijderen. Spoel onder water en droog ze af met een schone papieren handdoek.

2 Was en droog, een metselaar pot of maatbeker gemaakt van glas. Zorg ervoor dat de stenen pot droog is door het te plaatsen in de magnetron ongeveer 10 seconden.

3 Koop een 24V gloeilamp connector die kan worden gevonden bij uw plaatselijke elektronicawinkel. Vier draden met een negatieve en positieve terminal moet worden gehecht. Solder, alligator clips die ook kan worden gevonden op uw elektronica winkel aan het einde van elke rode en zwarte draden die aan de lamp. De alligator clips zal de zilveren dollars te houden, terwijl ze ondergedompeld in water en de andere alligator clips maakt verbinding met de 9V batterijen.

4 Sluit de 4 9V accu's door het aansluiten van de positieve en negatieve polen van elke batterij. Verlaten van een terminal aan elke zijde van de accu beschikbaar zijn en niet op een batterij.

5 Clip een alligator clip om een beschikbare terminal van de 9V batterij en clip de andere alligator clip om de extra aansluiting van de 9V batterij.

6 Sluit de andere twee alligator clips aan je twee zilveren dollars en ondergedompeld de dollar in een glas gevuld met gedestilleerd water. Slechts de helft van de zilveren dollar moet worden ondergedompeld in het water. Zorg ervoor dat zowel de zilveren dollars niet aanraken. Houd de zilveren dollar in het water gedurende 5 minuten.