Major Bijwerkingen van Mobic

Major Bijwerkingen van Mobic

Mobic of meloxicam, is een voorgeschreven NSAID of NSAID, vaak gebruikt voor de behandeling van artritis. In het bijzonder, Mobic vermindert chemische signalen die ontsteking, zwelling, stijfheid en pijn in de gewrichten veroorzaakt. Mobic kan niet worden genomen tijdens de laatste drie maanden van de zwangerschap of schade aan de ongeboren baby kunnen optreden, stelt Drugs.com. Bovendien kan Mobic niet worden gegeven aan kinderen onder de leeftijd van 2.

maagbloeding

Volgens MayoClinic.com, kan Mobic maag bloeden veroorzaken. Dit gebeurt omdat NSAIDs, zoals Mobic chemische stoffen in de maag die de maagwand tegen maagzuur beschermt kan verminderen. Het verminderen van deze chemische stoffen mogelijk maakt maagzuur naar de maag beschadigen en leiden tot maag bloeden. Tekenen van maag bloeden zijn zwarte, bloederige of teerachtige ontlasting, ophoesten van bloed of braaksel dat eruit ziet als koffiedik. Voorts kan een patiënt ernstige maagpijn ervaren. Deze bijwerking moet niet lichtvaardig worden genomen - het vereist onmiddellijke medische behandeling. Een patiënt moet onmiddellijk een einde nemen Mobic om verdere mogelijke maag schade te voorkomen.

Pijn op de borst

Mobic kan leiden tot pijn op de borst, staten Drugs.com omdat Mobic bloedvaten van het hart kan leiden tot krimpen en verminderen bloedtoevoer naar hartweefsel, wat resulteert in pijn op de borst. Dit is een ernstige bijwerking die ook zwakte, kortademigheid, onduidelijke spraak, en problemen met zicht of saldo kan omvatten. Een patiënt ervaart pijn op de borst moet onmiddellijk stoppen met het innemen Mobic en vragen dringende medische behandeling, zoals pijn op de borst is geassocieerd met ernstige medische aandoeningen zoals hartaanvallen.

verdoving

Drugs.com stelt dat gevoelloosheid is een mogelijke bijwerking in verband met het nemen van Mobic. Dit gebeurt omdat Mobic beïnvloedt chemische signalen in verband met zenuwgeleiding. Dit kan leiden tot gevoelloosheid in één of meer delen van het lichaam. Een patiënt moet niet aarzelen om een ​​medische behandeling te zoeken als hij begint te onverklaarde gevoelloosheid ervaren. Dit kan een neveneffect van Mobic zijn, of het kan een teken van een ernstig medisch probleem. In dit geval moet een patiënt stoppen met het innemen Mobic en onmiddellijk medische behandeling.