Magnetische sieraden voor Pain Therapy & Pain Relief

Ondanks het gebrek aan medisch onderzoek en wetenschappelijke bewijzen, veel mensen geloven in magnetische therapie om pijn te verlichten. In het afgelopen decennium, is magnetische therapie werd aangeprezen als de wondermiddel voor alles van incontinentie tot slapeloosheid. Als we pijn doen, willen we genezing. We zullen alles proberen om verlichting, de uitgaven ongeveer $ 5000000000 wereldwijd en in de Verenigde Staten, een geschatte $ 500 miljoen per jaar op magnetische pijnstillende apparaten.

medische Magneten

Medische magneten zijn beschikbaar als schoen inserts, matras kussentjes en zelfklevende schijven om zich te houden aan de punten van gelokaliseerde pijn. Ondanks het feit dat talrijke wetenschappelijke onderzoeken niet in staat om bewijs om de vorderingen van hun genezende kracht te ondersteunen zijn geweest, op grote schaal reclame en aantrekkelijke claims voor magnetische sieraden chronische pijn lijden openen van hun portemonnee.

Magnetism Metingen

Voorstanders van magnetische therapie bieden medische wonderen. Ze bieden weinig uitleg over hoe magneten work.They uitleggen dat magnetisme wordt gemeten in gauss. Een kleine magneet is ongeveer 10 gauss; veel te zwak zijn behulpzaam. Medische magneten variƫren in sterkte van 400 gauss tot 10.000 gauss. Hoe hoger de gauss, hoe beter de pijnverlichting en uiteraard de duurdere het magnetisch apparaat.

Magneten Niet Effectieve

In 2005, onderzoekers van de Mayo Clinic gemeld dat magnetische schoen inserts waren niet meer dan een placebo. Proefpersonen zeiden dat ze verlichting van de pijn, zelfs wanneer het voorzien van valse magneten te dragen.

In een studie uitgebracht in september 2005 Mayo Clinic Proceedings, Dr. Mark Winemille, de hoofdauteur van de studie en een Mayo Clinic physican vermeld. "Deze studie levert overtuigend bewijs dat het gebruik van deze statische magneten effectief in het verlichten van de symptomen van niet-specifieke pijn in de voet op de werkvloer was niet,"

Magneten invloed op de bloedsomloop

Magneten verluidt gemak pijn en pijn door het verbeteren van de bloedcirculatie, waardoor energierijke en zuurstof het bloed naar het lichaam de natuurlijke genezingsproces te activeren. Als deze bewering waar was, het plaatsen van een magneet op de huid zou bloed te vestigen op het oppervlak en worden aangetoond door roodheid op de huid. Dit gebeurt niet.

Pretty Placebo

Magnetische sieraden is aantrekkelijk, leuk om te dragen en doet weinig kwaad, behalve verminderen uw banksaldo. Dus, als je een mooie placebo wilt, probeer het eens. Gewoon niet verwachten dat een medisch wonder.