Magnesium Dosering voor depressie

Magnesium Dosering voor depressie

Magnesium is een essentieel mineraal dat noodzakelijk is voor een goede gezondheid, waaronder een adequate mentaal functioneren. Hoewel sommige onderzoek verbindt magnesiumtekort tot depressie, is er geen gevestigde aanbevolen magnesium dosering voor de behandeling van depressie. Het is belangrijk om uw arts te raadplegen alvorens magnesium of andere voedingssupplementen voor de behandeling van depressie.

Dosering ter voorkoming van magnesiumtekort

Dietary magnesium is noodzakelijk om magnesiumtekort voorkomen, dat een aantal symptomen, waaronder angst, slapeloosheid, prikkelbaarheid en eventueel depressie veroorzaken. Naast het lage voedsel inname van magnesium, andere factoren die kunnen bijdragen aan een magnesiumtekort onder langdurige stress, overmatig zweten, zware menstruatie en het krijgen van te veel zout, alcohol, koffie of frisdrank. Een tekort aan magnesium is niet ongewoon in de Verenigde Staten, en het komt vaker voor bij vrouwen, Afro-Amerikanen en de ouderen, volgens MedlinePlus. Per de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid, of RDA, mannen moeten 400-420 mg van de voeding magnesium per dag, terwijl vrouwen dagelijks nodig 310-320 mg. Magnesium inname van voedingssupplementen mag niet hoger zijn dan 350 mg / dag, echter.

Experimentele dosering voor depressie

Volgens onderzoek gepubliceerd in "Medical Hypotheses" in 2006 en 2010, magnesium deficiëntie is een belangrijke oorzaak van depressie. Magnesium suppletie kan dus functioneren als een effectieve behandeling voor depressie. A 2008 klinische studie waarnaar verwezen wordt in de evaluatie bleek dat magnesium zo effectief als een tricyclische antidepressiva bij de behandeling van depressie bij diabetici was, en dierlijke studies tonen ook oraal toegediend magnesium geproduceerd sterke antidepressieve effecten. Bovendien, casuïstiek wijzen snel herstel van de grote depressie met behulp van een magnesium dosering van 125-310 mg bij elke maaltijd en voor het slapengaan. Het is belangrijk op te merken echter op dat deze experimentele doseringen voor de behandeling van depressie zijn hoger dan die veilig door gezondheidsautoriteiten beschouwd, en je moet niet proberen om zelf de behandeling van depressie door het nemen van zulke hoge doses van magnesium.

Magnesium Supplement Risico

Volgens MedlinePlus, magnesium doses van minder dan 350 mg / dag zijn veilig voor de meeste volwassenen. Evenwel rekening grote doses magnesium veroorzaken op te bouwen in het lichaam, wat resulteert in ernstige bijwerkingen zoals lage bloeddruk, verwardheid, onregelmatige hartslag, coma en de dood. Het kan ook onveilig magnesium supplementen te nemen als u bepaalde medicijnen of voor mensen met bepaalde aandoeningen zijn. Volgens MedlinePlus, het nemen van magnesium supplementen is gevaarlijk als u nierproblemen of nierfalen hebben, zoals gezonde nieren nodig om magnesium goed te verteren zijn. Magnesium kan ook leiden tot matige drug interacties met de volgende soorten medicijnen: antibiotica, bisfosfaten, calciumantagonisten, spierverslappers en diuretica. Bovendien kan magnesiumsupplementen interageren met andere voedingssupplementen zoals calcium, borium, vitamine D, appelzuur en zink.

Voedingsmiddelen met magnesium

Volgens de National Institutes of Health, de beste manier om extra magnesium te krijgen is om een ​​verscheidenheid van volle granen, peulvruchten, en donker, bladgroenten te eten. Bepaalde soorten vis en noten bieden ook magnesium. Volgens de NIH, een 3-oz. portie gebakken heilbot biedt 90 mg magnesium, of 20 procent van de dagelijkse waarde voor magnesium door de Amerikaanse Food and Drug Administration. Andere voedingsmiddelen die magnesium bijzonder hoog zijn, die elk 20 procent van de DV omvatten een 1-oz. serveren van droge geroosterde amandelen, cashewnoten, of gemengde noten; een 1/2-cup portie gekookte sojabonen; en 1/2 kopje gekookte spinazie. Gebakken aardappelen, pindakaas, versterkte havermout, yoghurt, en bruin, langkorrelige rijst zijn enkele andere veel voorkomende voedingsmiddelen die goede voedingsbronnen van magnesium zijn.