Machines die werken Your Body & # 039; s Core

Machines die werken Your Body & # 039; s Core

Fitness-experts adviseren vaak werkt u uw "kern", maar wat dat eigenlijk betekent kan verwarrend zijn voor de gemiddelde sportschool-ganger zijn. De kern is gemaakt van de spieren rond je romp en het bekken, met inbegrip van uw buikspieren, onderrug en heupen. Hoewel veel fitnesslessen en trainers te bieden aan deze belangrijke stabiliserende spieren te richten, kan niet iedereen het te maken naar een klasse of veroorloven een personal coach. Veel fitnessapparaten kan u helpen bij uw core werkt, die u helpen om de juiste vorm en de maximale resultaten te behouden.

Betekenis

Werken uw core gaat verder dan de doelstelling van het verkrijgen van de benijdenswaardige zes of acht pak. Core oefeningen doen de opbouw van sterke buik- en lage rugspieren, zodat ze kunnen helpen een buik waardig van een fitness magazine cover te verkrijgen. Afgezien van esthetiek, een sterke kern levert een lichaam dat meer evenwichtig en stabiel, zodat je sportieve inspanningen efficiënter en met minder risico op letsel kan uitvoeren. Core sterkte maakt ook dagelijkse activiteiten eenvoudiger, met name die betrekken buigen, tillen en draaien.

Pilates Reformer

Joseph Pilates creëerde de hervormer apparaat in de vroege jaren 1900 als een methode om de kern te versterken. Het apparaat ziet er ongeveer als een martelwerktuig, bestaande uit een wagen die glijdt langs een platform met meerdere touwen en katrollen. Het uitvoeren van oefeningen op de hervormer van reclined, knielend of zittend posities, moet u uw core te stabiliseren terwijl u werkt tegen variabele externe weerstand. De resultaten zijn verbeterd houding, gezondheid terug en buiksterkte. Pilates hervormer training is beschikbaar in sportscholen en studio's in het hele land; U kunt ook de aankoop van huis-modellen die worden geleverd met video-gidsen.

crunch Machines

Tal van bedrijven bieden machines die zijn ontworpen om de basis crunch meer effective.These machines bestaan ​​uit een gebogen kader om je armen en romp omsluiten met een "kussen" voor uw hoofd. Je ligt in de machine, vasthouden aan de handgrepen en crunch op en neer. Een mei / juni 2001 studie gesponsord door de American Council on Exercise bleek dat een versie van deze crunch machine, de AB Rocker, was eigenlijk 80 procent minder effectief dan een traditionele crunch. Een overzicht van crunch machines in "Popular Mechanics", gepubliceerd in 1997 gemeld dat bepaalde merken beter werden gemaakt en effectiever dan andere, uiteindelijk aanbeveling "proberen" alvorens u "koopt."

Sliding Machines

Sliding machines bestaan ​​uit een lange horizontale platform met een glijdende segment bevestigd op de top. U knielen en vasthouden aan handgrepen aan de wagen naar voren en terug langs het perron glijden. Deze machines doel de diepe spieren van de kern, in het bijzonder de dwarse abdominus werken. De American Council on Exercise studie wees uit dat één van deze machines, de Ab Roller, was slechts marginaal effectiever dan een traditionele crunch in het trainen van de spieren van de kern. met inbegrip van de schuine aan de zijkanten van het lichaam - omdat de machines houden u in één vlak van de beweging vast, kun je niet zo veel indienstneming van andere core-spieren te krijgen.

overwegingen

Doe je onderzoek alvorens te investeren in een core machine. Sommige machines kunnen effectief zijn in het helpen van u de spieren van je buik toon en rug, terwijl het verminderen van nekklachten, terwijl anderen zijn dun en niet de kosten waard. U kunt eenvoudig werk je kern met behulp van oefeningen die je eigen lichaamsgewicht en een oefening mat te betrekken; geen speciale apparatuur vereist. Buikspieroefeningen, met of zonder een machine, is geen garantie voor een perfect vlakke en stevige buik. Zonder de juiste voeding en cardiovasculaire oefening, blijf je sterke kern spieren verborgen onder lagen van vet.