Machines die werken Core's Your Body

Machines die werken Core's Your Body


De kern van het lichaam omvat de buikspieren en de onderste rugspieren. Het hebben van sterke kern spieren is belangrijk voor de gezondheid terug, goede ondersteuning en een grotere algehele sterkte. Er zijn veel machines die uw core-spieren werken door het richten van uw buikspieren, rugspieren of beide.

crunch Machines

Crunch machines gebruikt u kabels of plaat gewichten om de buikspieren te richten. Deze machines worden gebruikt in de stoel zitten en grijpen ofwel de kabels of de handgrepen boven de schouders. Zorg ervoor dat het gewicht aan te passen tot een niveau waar u kunt uitvoeren 10 tot 15 herhalingen. Trek de kabels of handgrepen naar beneden in de richting van je voeten. Dit zal uw buikspieren te betrekken en versterken van uw kern.

Hyperextension Stoelen

Hyperextensie stoelen gericht op uw onderrug spieren. Ze werken met behulp van uw lichaamsgewicht tegen je. Bij de uitoefening van op een hyperextensie stoel, staan ​​op de voet platform en mager, heupen naar de grond, over de opvulling, zodat je in een V-vorm met je gezicht naar de grond. Vervolgens til je lichaam naar het plafond tot je rug enigszins wordt verlengd. Dit zal uw onderrug spieren.

Verstelbare Halterbanken

Halterbanken kan worden gebruikt om uit te werken je hele kern. Stel de bank om een ​​daling en het uitvoeren van crunches voor een training die al uw buikspieren versterkt. Stel de bank om een ​​vlakke omgeving, liggen op je buik en til je armen en benen omhoog, naar het plafond uit te werken uw rugspieren.

Knee Raise Stoelen

Knie verhogen stoelen zijn verhoogd rugleuningen die zetels ontbreken. Er zijn armleuningen die u kunt gebruiken om jezelf te houden terwijl het doen van knie of been liften. Als u uw gehele kern van het werk, staan ​​op de knie raise stoel, greep de handgrepen van de armleuningen en til je benen om een ​​hoek van 90 graden met je lichaam. Langzaam lagere en herhaal. Dit zal je hele kern te versterken.