Maca Root & amp; bijnierinsufficiëntie

Maca Root & amp; bijnierinsufficiëntie

Bijnierinsufficiëntie is een medische aandoening die ervoor zorgt dat de bijnieren om te gaan en de functie vertragen op een minder dan optimaal niveau. Symptomen die gepaard gaan met deze aandoening zijn onder intense stress, extreme vermoeidheid en een algemeen gevoel van malaise. Personen die lijden aan bijnier vermoeidheid vaak afhankelijk van stimulerende middelen zoals koffie en cola te continueren om de symptomen; Maar ze meestal slechter maken. Een kruid dat is effectief gebleken voor bijnierinsufficiëntie zijn is maca root.

Over Maca Root

Maca, wetenschappelijk bekend als Lepidium meyenii, is een adaptogeen kruid inheems in de hoge Andes bergen van Peru en Bolivia. Het wordt gebruikt zowel als een knolgewas, vergelijkbaar met een radijs en als geneesmiddel oplossing. Maca is een nutritioneel powerhouse bevattende eiwitten in de vorm van polypeptiden, vezels, lipiden waaronder de vetzuren linolzuur, palmitinezuur, oliezuur en sterolen; vitaminen en mineralen zoals thiamine, riboflavine, vitamine C, calcium, magnesium en kalium, en aminozuren zoals asparaginezuur, glutaminezuur, serine, glycine, arginine, valine, fenylalanine, tyrosine en threonine. Volgens de website, Drugs.com, maca is al eeuwenlang gebruikt voor de behandeling van bloedarmoede, tuberculose, depressie, menstruatiestoornissen en bijnier vermoeidheid. Ook wordt voorgesteld om te helpen verbeteren van de vruchtbaarheid en de seksuele prestaties. Maca vindt geheel voedsel, poeder, vloeistof, tablet of capsule.

Hoe Maca Work

Macawortel is een adaptogeen kruid, wat betekent dat het helpt alleen wanneer het nodig is. Bijvoorbeeld, als je lichaam is overproductie van een hormoon, het reguleert het terug naar normaal en als je lichaam onder-produceert een hormoon, het helpt het niveau te verhogen tot het in balans is. De bijnieren maken deel uit van het endocriene systeem en worden beheerd door de hypothalamus en de hypofyse. Wanneer iemand lijdt aan bijnier vermoeidheid, de bijnieren zijn onevenwichtig veroorzaakt overmatige vermoeidheid en afschuwelijke stress. Maca wortel, wanneer constant is gebruikt, heeft de macht om te voeden en het stimuleren van de hypothalamus en de hypofyse, die op zijn beurt brengt balans in de bijnieren. Dit proces helpt degenen die lijden aan bijnier vermoeidheid beter te voelen en hebben minder symptomen. Om maca om een ​​effectief rechtsmiddel voor bijnier vermoeidheid, Drugs.com beveelt 450 milligram macawortel minstens 3 keer worden genomen per dag.

Manieren om Maca Integreer

Met zijn verscheidenheid aan vormen, maca wortel is gemakkelijk op te nemen in uw dagelijkse voeding. Maca wortel, met zijn pittige, nootachtige smaak kan rauw of gekookt worden gegeten als groente. Het kan ook worden gebruikt als een aanvulling door het slikken tablet of capsule of door roeren van het poeder in water, soep of kruidenthee. Het poeder kan ook in de voorbereide smoothies, voedingswaarde shakes, gemengd in honing en gebruikt als zoetstof, gestrooid over fruit, popcorn of andere groenten worden gezet.

Bijwerkingen

Er zijn voor zover bekend geen nadelige effecten van het eten van macawortel. Indien gebruikt als een aanvulling, moet een arts worden geraadpleegd om ervoor te zorgen dat er geen contra-indicaties. Personen die schildkliervoorwaarden moeten het gebruik van maca in welke vorm omdat struma die de zwelling van de schildklier kan veroorzaken. Aangezien macawortel is bekend om te helpen met de vruchtbaarheid, zou zwanger zijn of borstvoeding vrouwen weg te blijven en, tenzij een arts aanbeveelt.