Maagzuurremmende Drugs & calciumopname

Mensen verlangen calcium om sterke botten en tanden op te bouwen, maar ook voor de bloedstolling, cel balans, hart regulering en zenuw impuls transmissie. Tijdens zijn vormende jaren produceert het lichaam voldoende hoeveelheden; Maar rond de leeftijd van 30 het stopt calcium productie. Het lichaam begint af te breken als er te weinig calcium hoeveelheden beschikbaar. Dit kan leiden tot ernstige gezondheidsproblemen zoals osteoporose. Wetenschappelijke studies geven verdere calciumreductie optreedt wanneer antacida worden ingebracht.

Calcium

Zodra het lichaam stopt calcium productie, zal supplementen nodig. Dit kan worden bereikt door veranderingen in het dieet, de aankoop van calcium verrijkte producten of via vitaminesupplementen.

Calcium effectief te zijn, moet worden opgenomen in het systeem. Mensen onder de 40 jaar met succes kan absorberen vrijwel elk type calcium supplement. Helaas, mensen boven de 50 te absorberen slechts ongeveer 20 procent van elke calcium supplement geïntroduceerd. Dat absorptiesnelheid kan verder worden verlaagd als ze het nemen van bepaalde vormen van maagzuurremmers.

Calciumcarbonaat Antacida

Antacida zoals Os-Cal, Rolaids en Tums zijn calciumcarbonaat. Ze verminderen maagzuur uitgang voor een korte periode, ongeveer 30 tot 60 minuten. Ze werken onmiddellijk na inname. Ze beschikken over een groot bijkomend voordeel, omdat ze calcium terug toe te voegen in het lichaam. Ze kunnen worden gebruikt lange tijd als doseringshoeveelheden worden gevolgd en gebruiksfrequentie wordt onder controle gehouden. De maximale dagelijkse dosis mag niet hoger zijn dan 2.000 milligram zijn.

H2-receptor antagonisten

Merken zoals Pepcid, Tagament en Zantac zijn H2-receptor antagonisten. Ze worden gebruikt om milde gevallen van brandend maagzuur te behandelen door het blokkeren van signalen naar de pariëtale cellen van het maagslijmvlies. Dat vertraagt ​​zuurproductie. H2-receptoren lijken niet een ernstige invloed op de opname van calcium. Hoewel ze niet zo snel werken als calciumcarbonaat, ze sneller dan protonpompremmers. Relief kan beginnen binnen 30 minuten en duren tot 12 uur. Ze kunnen worden gekocht over de toonbank of worden voorgeschreven door een arts. Over-the-counter antacida moet worden beperkt tot twee tabletten per dag en kan niet worden genomen voor meer dan 14 dagen. Voorgeschreven versies zijn sterker en moeten genomen volgens doktersvoorschrift.

Protonpompremmers

Antacida zoals Nexium, Previcid en Prilosec zijn protonpompremmers. Zij sluiten bijna alle zuurproductie van de maag zolang als 24 uur. Helaas, PPI's blokkeren de opname van calcium in het lichaam, wat kan leiden tot een andere reeks van gezondheidsproblemen. De meest voorkomende zijn botbreuk, gastrointestinale aandoeningen, onvoldoende maagzuurproductie en tandbederf.