Maagzuur bij kinderen

Maagzuur wordt veroorzaakt door maagzuur steunen in de slokdarm. De meeste kinderen hebben een harde tijd een beschrijving van de symptomen van brandend maagzuur. De ouder kan kijken voor bepaalde tekenen en symptomen van de aandoening die zou kunnen blijken verdere tests nodig zijn. Medische ingreep zo vroeg mogelijk kunnen verdere complicaties te voorkomen.

Identificatie

Een ouder kan kijken voor bepaalde symptomen van brandend maagzuur, zoals hoesten of klachten over buikpijn of pijn in de borst na het eten. Stemmingswisselingen na de maaltijd, of het kind is agressief of kieskeurig, kan ook tekenen van zijn ongemak of nood. Als het kind braakt, het verlichten van de pijn, het negatieve gedrag gaan meestal weg. De ouder kan ook kijken om te zien of het kind lijkt bedroefd bij het liggen of het spelen. Als u zich zorgen over hun welzijn of ongemak, neem dan contact onmiddellijk de dokter.

overwegingen

Baby's jonger dan 3 maanden vaak spugen na flessen als gevolg van reflux. Reflux kan gepaard gaan met brandend maagzuur. Als u zich zorgen over de hoeveelheid van een baby spuugt up bent, raadpleeg dan onmiddellijk de dokter. Jonge kinderen last van brandend maagzuur als gevolg van onvolwassen spijsverteringsstelsel. Passief roken, gewicht problemen en zure of kruidig ​​voedsel kan bijdragen aan maagzuur bij oudere kinderen.

Diagnose

Een gastro-enteroloog zal helpen bij het vaststellen van de oorzaak van brandend maagzuur. Een bovenste GI barium gebruikt in de vorm van een krijtachtige vloeistof, die het kind drinken, om problemen gebieden via röntgenstralen markeren. Een maaglediging onderzoek lijkt op de bovenste GI met het kind consumptiemelk met een radioactieve stof bevat. De dokter kijkt door een camera, terwijl de vloeistof gaat door het systeem van het kind. Andere tests zijn beschikbaar indien nodig.

het voorkomen

Zorg ervoor dat uw kind draagt ​​losse kleding tijdens het eten. Strakke kleding kan duwen tegen de maag en veroorzaken druk. Laat haar niet te veel eten. Kleine maaltijden zijn nuttig wanneer een kind omgaan met brandend maagzuur. Laat de maaltijd te verteren voor ze gaat liggen of speelt hard. Probeer om citrusvruchten en ongezonde voedingskeuzes te vermijden. Voedingsmiddelen die de maagwand irriteren kan leiden tot maagzuur een back-up in de slokdarm.

Behandeling

De beste behandeling is het maagzuur in de eerste plaats te voorkomen. Dit kan worden bereikt door regeling van de hoeveelheden en soorten voedsel eet kind tijdens de maaltijden. Als brandend maagzuur is nog steeds een probleem na het veranderen van de manier waarop hij eet, kan een arts de behandeling van brandend maagzuur door middel van geneesmiddelen op recept. Antacida zijn de meest aanbevolen drugs. Alleen deze aan uw kind te geven aan de aanbeveling van een arts.

Waarschuwing

Onbehandelde maagzuur kan leiden tot andere complicaties op de weg. GERD (gastroesophogeal refluxziekte) is een aandoening die wordt uitgevoerd wanneer de sluitspier onder aan de slokdarm, de opening in de maag die normaal voorkomt dat het zuur uit back-up, losgeraakt. Het zuur back-up en irriteert de delicate weefsels van de keel of slokdarm. Zorg ervoor om de arts van uw kind te controleren hem uit als u zich zorgen dat uw kind zou kunnen lijden aan deze aandoening hebben.