Luizen en Dreadlocks

Luizen en Dreadlocks

Hoofdluizen kunnen grote schade aanrichten op je dreadlocks. Omdat dreads zijn lange buizen van strak geknoopte haar, kammen hen met een fijn getande luizenkam om neten te verwijderen is niet mogelijk. DreadheadHQ.com meldt een aantal door klanten, waaronder alcohol, peroxide, scheerschuim en cayennepeper ingediend huismiddeltjes.

Lowdown op Luizen

Luizen zijn zeer kleine parasitaire insecten die leven in menselijk haar en voeden zich met bloed uit de hoofdhuid. Volgens KidsHealth.org, is het gebruikelijk om de neten, of eieren, luizen te zien dan de insecten zelf. Nits lag dicht bij de hoofdhuid en lijken op roos. Neten uitkomen in luizen binnen een tot twee weken. Krassen luizen beten kan leiden tot een bacteriële infectie, die een arts moet behandelen met antibiotica. Kinderen zijn gevoeliger voor hoofdluis dan volwassenen.

Luizen in Dreadlocks

De meest voorkomende behandeling van luizen is wassen met een shampoo die chemische bestrijdingsmiddelen en het uitkammen van de neten. Niet alleen is het kammen onmogelijk met dreadlocks, kunnen de pesticiden in commerciële luizen shampoos raken opgesloten in de sluizen. Trinidad hairstylist Patricia Neptunus zegt ze behandelt luizen in dreadlocks met warmte, met behulp van deep stomen en infrarood warmtelampen. Echter, Darlene Miller van Lice911, een luizen behandeling dienst in Canada, zegt dat ze een handvol mensen met dreadlocks voor luizen door de jaren heen gescreend en niemand heeft ze eigenlijk had. Luizen besmetting in dreadlocks kan eigenlijk vrij zeldzaam.

Home Remedies

Er zijn veel anekdotische meldingen van succesvolle zaak thuis behandeling van hoofdluis in dreadlocks. Werkwijzen omvatten dousing het haar met Listerine, vaseline, kokosolie en waterstofperoxide en die het haar met een douche-cap gedurende 15 minuten tot één week. Een behandeling die vaak wordt genoemd is het weken sluizen in azijn. Etherische oliën kunnen ook doen de truc, met tea tree olie, eucalyptus, marjolein, rozemarijn, lavendel en pepermunt wordt vaak genoemd.

Delacet Herbal Oplossing

Een oplossing aanbevolen door de schoonheid en gezondheid schrijvers en redacteuren is een kruiden luizen behandeling genaamd Delacet. Dit product is vervaardigd voor meer dan 40 jaar en wordt aanbevolen voor dreadlocks en Afrikaanse haar. De ingrediënten zijn tinctuur van ridderspoor en azijnzuur, of azijn. Gieten Delacet over het haar en genieten van twee tot drie uur voor het wassen met dreadlock shampoo kan luizen te elimineren. Er is geen noodzaak om een ​​luizenkam gebruiken Delacet.

Het voorkomen van Luizen

De beste manier om luizen te voorkomen is om niet te delen voorwerpen die in contact komen met het haar, zoals haarborstels, kammen en kussenslopen. Als u of iemand in uw familie contract luizen, het wassen van alle items waarmee de besmette kop in contact komt in heet water en bleekmiddel is gekomen kan helpen om de bugs en neten te doden.