Lower Back Oefeningen in de Pool

Lower Back Oefeningen in de Pool

Trainen in het water is een veilige manier om te trainen zonder dat stress op je gewrichten. Het drijfvermogen gemaakt op basis van het zijn in een plas water tot aan je nek ondersteunt 90 procent van je lichaamsgewicht, volgens Spine-Health, een online bron voor rug- en nekpijn. Dit zal de druk opstijgen van de lumbale wervelkolom van je onderrug. U kunt dit doen stretching en spierversterkende oefeningen in een zwembad. Loop rond het zwembad of zwemmen voor een paar minuten om op te warmen je spieren voor de training en rond te lopen tussen de stukken, beveelt de Aquatic Exercise Association.

flutter Kicks

Een gemeenschappelijke onderrug oefening gedaan op het droge is vreemd genoemd zwemmers of flutter kicks. Het bestaat uit liggend gezicht naar beneden op de vloer, het verhogen van je benen en bovenlichaam van de vloer, en 'schoppen' je armen en benen op en neer zonder dat ze de grond raken. U kunt een variatie van deze oefening een zwembad om je onderrug te werken. Houd de kant van het zwembad met het lichaam naar beneden en schop je benen achter je, zoals aanbevolen door HipHelp.com artikel, "CompletePT's Aquatic Therapy Program for Hips." Je lichaam evenwijdig aan de bodem van het zwembad, alsof je lagen op een vloer.

Knie tot Chest Stretch

Een gemakkelijke oefening te doen om strek je onderrug is de knieën tot aan de borst stretch, volgens Spine-Health artikel "Pool Therapie voor het verlichten van artrose pijn." Dit stuk zal ook je hamstrings werken. Het enige wat je hoeft te doen is staan ​​in het zwembad en maart, het verhogen van een knie in een tijd omhoog naar je borst. Een variatie van deze oefening is om je benen te breiden recht en hen te verhogen tot heuphoogte. Het is belangrijk om je rug recht en je armen ontspannen te houden langs je lichaam. Niet terug naar boog zodat uw lager.

Lower Back Stretch

Een andere manier om te rekken de onderrug in een zwembad is om te beginnen door op te staan ​​rechtop met de armen ontspannen langs je lichaam. Knijp je buikspieren en stel je voor het trekken van je navel richting je ruggengraat. U moet dan stop je stuitje en bekken, waardoor de onderrug te ronden. Denk aan het proberen om de wand van het zwembad te komen achter je met je onderrug, zoals voorgesteld door de website van de Aquatic Exercise Association voor aquatische strekt. Als je vooruit komen met je armen recht zal het traject te overdrijven. Houd gedurende 30 seconden.