Low Protein Symptomen

Eiwitten zijn ketens van aminozuren in het lichaam voor de bouw en reparatie lichaamsweefsels, voor het verschaffen van energie en voor het helpen met ziekteresistentie. Volgens de website van de Universiteit van Georgetown, eiwit maakt 45 procent van het menselijk lichaam.

symptomen

Symptomen van een laag eiwit niveaus zijn spierzwakte en verlies van spiermassa, vermoeidheid, het vasthouden van water, gewichtsverlies en een vertraging van het groeiproces bij kinderen.

Behandeling

Lage eiwitniveaus kunnen worden behandeld door het eten van voedingsmiddelen met een hoog eiwit, zoals eieren, vlees of vis. Soja gebaseerde producten zoals tofu of eiwitpoeder kan ook dienen als een eiwitbron.

Betekenis

Volgens de World Health Organization, ongeveer 300 miljoen kinderen in de wereld lijden aan groeivertraging door eiwittekort.

overwegingen

Omdat vlees, vis en eieren zijn primaire bronnen van eiwit, moeten vegetariƫrs en veganisten bijzondere aandacht besteden aan eiwitinname. Vegetariƫrs kunnen een passend niveau van eiwit verbruiken door het eten van een combinatie van granen, peulvruchten en soja-gebaseerde producten.

Waarschuwing

Mensen die lijden aan laag eiwit moet eiwitten te eten als onderdeel van een evenwichtige voeding. Volgens de Harvard School of Public Health, "The Institute of Medicine beveelt volwassenen krijgen een minimum van 0,8 gram eiwit per kilogram lichaamsgewicht per dag -. Dat is ongeveer 64 gram voor een 160-pond voor volwassenen"