Low-Fiber Colon Reinigers

Veel producten op de markt aanspraak op je lichaam te ontgiften door het verwijderen van jarenlange opgebouwde afvalstoffen die uw dikke darm heeft verstopt en vergiftigd uw systeem. De meeste van deze colon reinigingsmiddelen bevatten een variatie op dezelfde kruiden cocktail die senna, melkdistel en cascara sagrada omvat. Deze zijn bekend zijn laxeermiddelen en de lever zuiveringen. Naast de kruiden, die cocktails bevatten psyllium.

fiber Supplementen

Alvorens te besluiten om een ​​low-fiber alternatief te gebruiken, overweeg dan het voordeel van fiber supplementen in een dubbele punt schoonmaken programma. Psyllium is een onoplosbare vezel die eveneens gemeenschappelijk gebruikt over-the-counter vezelsupplementen. De psyllium absorbeert water uit de darmen en zwelt op, drukken op de darmwand tot de eliminatie te bevorderen. Volgens de fabrikanten van de producten, de schil veegt de dubbelpuntmuren van elke geïmpacteerd materie. Of dit het geval is, een dieet met veel oplosbare en onoplosbare vezels is een beproefde manier om uw kansen van de verschillende vormen van kanker te verlagen. Sommige mensen ervaren constipatie bij het gebruik van psyllium, maar het drinken van minstens twee liter water per dag kan dit verlichten.

Non-Fiber Alternatieven

Als je niet psyllium tolereren, of een medische reden waarom je niet moet ook vezels in uw reiniging regime, hebben alternatieven bestaan. Een zee-zout laxeermiddel is een effectieve en veilige manier om uw darmen in beweging te krijgen als je constipatie ervaren. Gebruik van niet-gejodeerd, minimaal bewerkte zee alleen zout. Voeg 2 theel. zout 2 kopjes gefilterd water en drink het vrij snel op een lege maag. Binnen een uur zul je beginnen om het effect te voelen als het zoute water door je spijsverteringskanaal beweegt. Verwacht om twee of meer losse stoelgang binnen een paar uur te hebben. Drink veel water om het water je verliest in deze dunne ontlasting te vervangen. Een variatie op dit is om bitterzout gebruiken in plaats van zeezout.

Een zuurstof gebaseerde reinigen is een recente trend. Verkopers beweren dat ze werken door te brengen zuurstof in de darmen, het afbreken van geïmpacteerd fecale materie zodat het kan worden geëlimineerd. De wijze van levering is een deel van zijn aantrekkingskracht. In plaats van het mengen in water en duurzame korreligheid of slechte smaak, slik je een capsule en de geozoneerde magnesiumoxide doet de rest. Deze zijn naar verluidt veilig, volgens een studie uit 2005, uitgevoerd door JK Lalla, PhD van de Mayfair Klinisch Onderwijs en Researchcentrum, en niet schadelijk voor de darmflora.

overwegingen

Als u het aanbreken van een dubbele punt schoonmaken als gevolg van de huidige problemen met constipatie, probeer het drinken van minstens twee liter water per dag en het verhogen van uw inname van groenten en fruit. Dit moet u helpen op de lange termijn.