Low Fever Na een Cat Allergie

Low Fever Na een Cat Allergie


Katten zijn de meest voorkomende huisdier allergie. De symptomen zijn meestal mild en omvatten niezen of jeuk. Een low-grade koorts kan allergeen blootstelling volgen. Er wordt echter zelden koorts veroorzaakt door allergieën en kan een teken van iets meer serieus.

allergie Oorzaken

In tegenstelling tot wat vaak wordt gedacht, zijn allergie voor katten niet veroorzaakt door bont. Kat speeksel en huidschilfers zijn de ware schuldigen. Huidschilfers releases in de lucht en wordt een airborne allergeen. Omdat katten zich voortdurend bruidegom, geen kat is echt allergeen-vrij.

symptomen

Allergische reacties op katten zijn onder andere niezen, jeuk, tranende ogen, pijn op de borst, netelroos, piepende ademhaling en astma-achtige symptomen. Aangezien het immuunsysteem de allergenen in het lichaam, is het mogelijk dat een lichte koorts ontwikkelen.

sinusitis

Allergische symptomen gepaard gaan met koorts kan wijzen op een sinus-infectie, vooral als de symptomen niet weg kort na blootstelling aan te gaan. Symptomen van sinusitis zijn koorts, gezicht pijn, congestie en loopneus.

Waarschuwing

Cat allergieën zou kunnen worden verward met "cat scratch fever ', omdat beide huidirritatie veroorzaken. Koorts, hoofdpijn, en verlies van eetlust zijn symptomen van de ziekte, ook wel bekend als kat scratch ziekte, die kan manifesteren wanneer een persoon krassen of gebeten door een kat.

Preventie / Solution

Voorkomen doordat katten en hun huidschilfers is de beste manier om allergische reacties te voorkomen. Als blootstelling onvermijdelijk is, voor te bereiden door het nemen van een antihistamine op voorhand.