Low bronchiale Cough & amp; congestie Remedy

Low bronchiale Cough & amp; congestie Remedy

Bronchiale hoest en congestie ontwikkelt zich meestal als een secundaire infectie na een koude of een luchtweginfectie. Een lage bronchiale hoest is vaak pijnlijk en kan vervelend zijn, niet alleen voor de patiënt, maar ook voor anderen in het huis ook. Congestie van bronchitis maakt het moeilijk om te slapen en eten. Terwijl de actieve infectie van acute bronchitis meestal verdwijnt binnen een week tot 10 dagen, de Universiteit van Maryland Medical Center meldt dat de zeurende hoest kan blijven hangen gedurende enkele weken.

Rust en vloeistoffen

Volgens de Mayo Clinic, rust en vloeistoffen vormen een belangrijk onderdeel van de behandeling voor lage bronchiale hoest en congestie. De Universiteit van Maryland Medical Center wijst erop dat warme vloeistoffen zijn niet alleen rustgevend voor de keelpijn die zich ontwikkelt van hoesten, maar ze zullen ook de congestie los te maken.

Vermijd Irriterende

Luchtvervuiling, allergenen zoals gemaaid gras en vele andere irriterende stoffen kunnen de symptomen van een bronchiale hoest en congestie te verlengen. De belangrijkste irriterend te voorkomen, echter tabaksrook. Veel rokers ontwikkelen van chronische bronchitis tegen tabaksrook. Volgens de Universiteit van Maryland Medical Center, het vermijden van tabaksrook volledig en het dragen van een gezichtsmasker als je buiten moet op dagen met een hoge vervuiling of allergeen niveaus is een belangrijke manier om het hoesten en de congestie die gepaard gaat met bronchitis te verminderen.

Warme, vochtige lucht

Ademhaling warme, vochtige lucht kan de keel en duidelijke congestie verzachten, volgens de Mayo Clinic. Als een luchtbevochtiger, is het belangrijk om het regelmatig reinigen omdat het warme water is de ideale voedingsbodem voor bacteriën. Als u niet beschikt over een luchtbevochtiger hebt, mager over een bassin van warm water en maak een tent over je hoofd met een handdoek. Adem diep totdat het water afkoelt en herhaal dit meerdere keren per dag.

hoest Suppressants

Hoesten is een belangrijke lichaamsfuncties, en de Universiteit van Maryland Medical Center raadt het gebruik hoest suppressants met zorg. Als hoesten wordt u belet te slapen 's nachts, gebruik van een over-the-counter hoest onderdrukt voor een paar nachten totdat je inhalen op de slaap. Stoppen met het gebruik ervan zo spoedig mogelijk, en nooit het beheer van een over de toonbank hoest geneeskunde aan een kind zonder uitdrukkelijke toestemming van uw kinderarts.