Low Back Rehab Oefeningen

Het Nationaal Instituut voor Neurologische Aandoeningen en Stroke rapporten die rugpijn is de tweede meest voorkomende neurologische aandoening in het land. Alleen hoofdpijn boven het. Het instituut meldt ook dat de Amerikaanse ingezetenen te brengen op zijn minst 50000000000 $ per jaar voor de behandeling van hun rugpijn. Gelukkig kunt u een aantal oefeningen uit te voeren om te helpen afkickkliniek uw pijnlijke rug.

Versterking Terug Spieren

Artsen raden oefening als de meest effectieve manier om te herstellen van lage rugpijn. Dat komt omdat de juiste oefeningen de rug en buikspieren, die kunnen verlichten of te elimineren vele oorzaken van pijn in de rug kunnen versterken.
Voordat u begint met een oefening plan, is het belangrijk om eerst een ontmoeting met uw arts of een fysiotherapeut aanbevolen door uw arts. Deze deskundigen zullen in staat zijn om een ​​revalidatie programma ontworpen om uw behoeften te voldoen ontwikkelen. Ze zullen je vertellen welke oefeningen het beste voor uw specifieke vorm van pijn in de onderrug zijn. En, net zo belangrijk, zullen ze in staat om u te vertellen welke oefeningen te vermijden.
Als je de verkeerde oefeningen uit te voeren, loopt u het risico van het verhogen in plaats van het verminderen van uw pijn in de rug lopen.

De beste Back Oefeningen

Het Nationaal Instituut voor Neurologische Aandoeningen adviseert een breed scala aan oefeningen die goed zijn voor het versterken van de rugspieren zijn. Deze omvatten stretching, zwemmen, wandelen en wat kracht oefeningen. Yoga kan ook helpen door strekken spieren.
Begin uw revalidatie oefeningen met een aantal eenvoudige stukken. Een populaire is de kat stretch. Ga op handen en voeten en boog je rug hoog in de lucht, net als een kat doet. Houd deze positie gedurende ongeveer drie seconden, dan terug naar de uitgangspositie voor drie seconden. Herhaal deze routine 10 keer.
De Superman oefening is ook een goed jaar voor pijn in de onderrug. Lig plat op de vloer op je buik. Strek je armen en handen voor je en iets in de lucht. Doe hetzelfde met je benen en voeten. Je ziet er nu als Superman vliegen. Houd deze pose voor een telling van vijf, terug naar je startpositie en dan opnieuw beginnen. Doe deze routine voor 10 tot 15 herhalingen.
De plank routine kan je rugspieren te versterken, ook. Krijg op handen en voeten op de grond en til je lichaam omhoog terwijl je je handpalmen plat op de vloer, je benen gestrekt volledig achter je en de toppen van je tenen tegen de grond aankomt. Wanneer u deze stap goed te kunnen doen, zul je kijkt alsof je klaar om een ​​aantal push-ups doen bent. De plank, maar het doel is om zich in deze stand zo lang mogelijk.

Wees voorzichtig

Regelmatige lichaamsbeweging is een belangrijke stap in het herstel van uw pijnlijke onderrug. Je moet wel enige voorzichtigheid te gebruiken, dat wel. Wat pijn is normaal, vooral als je het begin van een nieuwe oefening routine, omdat het enige tijd voor je spieren aan te passen aan regelmatige fysieke activiteit kan nemen. Pijn mag nooit intens zijn, dat wel. Je moet ook bezorgd zijn als de pijn langer dan twee weken duurt. Plan een bezoek met uw arts in beide gevallen.