Long-Term Bijwerkingen van Zilverkaars

Wordt gebruikt om een ​​breed scala van gynaecologische aandoeningen, met inbegrip van symptomen van de menopauze te behandelen, werd het kruid terug zilverkaars een keer gebruikt in Native American geneeskunde. In de 19e-eeuwse Amerika, werd zilverkaars ook gebruikt als een huis remedie. Zilverkaars Wel hebben bijwerkingen die zich bewust zijn, en vele lange termijn effecten nog niet volledig bekend. Inzicht in de mogelijke bijwerkingen kan u helpen te bepalen of dit product voor u geschikt is.

Identificatie en toepassingen

Inheems in Noord-Amerika, het kruid zilverkaars is een lid van de boterbloem familie. Volgens het Nationaal Centrum voor complementaire en alternatieve geneeskunde (NCCAM), heeft zilverkaars meest recent zijn gebruikt om symptomen van de menopauze, zoals nachtelijk zweten, opvliegers en vaginale droogheid behandelen. Black cohosh is ook gebruikt voor de behandeling van menstruele problemen en arbeid inductie bij zwangere vrouwen.

Lange termijn bijwerkingen

Volgens NCCAM, hebben de meeste studies over de veiligheid en werkzaamheid van zilverkaars minder dan zes maanden heeft geduurd, zodat de veiligheid op lange termijn en de mogelijke bijwerkingen zijn niet volledig bekend. De American Academy of Family Physicians, zegt echter dat er bezorgdheid over het gebruik van zilverkaars bij vrouwen met een persoonlijke of familiale voorgeschiedenis van borstkanker. De AAFP citeert een weefselkweek onderzoek waaruit bleek dat zilverkaars verhoogde het remmende effect van tamoxifen --- een geneesmiddel tegen borstkanker --- met borstkankercellijnen. Een andere studie suggereerde dat zilverkaars was niet effectiever is dan een placebo in de behandeling van opvliegers bij vrouwen met borstkanker.

Other Side Effects

In aanvulling op de lange termijn bijwerkingen, kan zilverkaars andere bijwerkingen, zoals hoofdpijn en maagklachten hebben. De NCCAM zegt tha, in klinische studies, lage aantallen zijn bijwerkingen worden gemeld. De AAFP zegt dat de meest gemelde bijwerking van zilverkaars is gastro-intestinaal ongemak, en grote doses kan duizeligheid, hoofdpijn, misselijkheid, duizeligheid en braken veroorzaken.

De United States Pharmacopeia raadt vrouwen die een leverziekte zilverkaars moet vermijden, zoals buikpijn, donkere urine of geelzucht kan veroorzaken. Verschillende meldingen van hepatitis en leverfalen zijn gemeld door vrouwen met leverproblemen.

Toepassing en dosering informatie

De American College of Obstetrie en Gynaecologie niet het gebruik van zilverkaars of andere plantaardige aanraden voor meer dan zes maanden, als de vele lange-termijn effecten niet bekend zijn. De American Academy of Family Physicians zegt dat de meeste zilverkaars supplementen bevatten het extract Remifemin. Gebruikelijke dosering is 20 mg twee tabellen tweemaal daags. De resultaten moeten worden gezien in vier tot acht weken.

Waarschuwing

De AAFP waarschuwt verwarren zilverkaars voor blauw cohosh, die wordt gebruikt om verschillende redenen en heeft de mogelijkheid van ernstige bijwerkingen.