Long-Term Bijwerkingen van HGH Releasers

Long-Term Bijwerkingen van HGH Releasers


HGH of menselijk groeihormoon, releasers komen in een aantal verschillende formats, waaronder synthetische injecties, mondspray en pillen. Zij werken door de hoeveelheid van groeihormonen in het lichaam, zijn natuurlijk voorkomende eiwitten in de hypofyse die leiden ons groeien van kind tot volwassenheid. Na verloop van tijd, deze eiwitten te verminderen in aantal, en de MGH releasers zijn dus bedoeld om reverse veroudering helpen. Toch kunnen deze releasers ernstige verstoringen veroorzaken in uw stofwisseling, groei en andere fysiologische processen, het produceren van lange termijn bijwerkingen.

acromegalie

Volgens coachsci.sdsu.edu, kunnen oudere atleten die HGH releasers hebben genomen voor een uitgebreide periode van tijd op risico voor acromegalie. (Zie referenties 1) Acromegalie is hormonale stoornis, die door de overproductie van groeihormoon van de hypofyse. Symptomen omvatten overmatige botgroei, die het meest merkbaar in de handen, gezicht en voeten. Volgens de Mayo Clinic, fysieke veranderingen die gepaard gaan met acromegalie ontwikkelen zich meestal geleidelijk en kan worden behandeld als gevangen vroeg genoeg. Zo niet, dan kan de toestand levensbedreigend zijn.

Carpaal tunnel syndroom

De carpale tunnels zijn smalle doorgangen die verticaal vervallen beide polsen en zijn verantwoordelijk voor de bescherming van cruciale zenuwen. Carpaal tunnel syndroom resultaten wanneer de druk wordt gelegd op deze zenuwen, waardoor tintelingen, gevoelloosheid, zwakte en pijn in de vingers, handen en zelfs de armen. Volgens serendip.brynmawr.edu, dit syndroom is een lange termijn effect van HGH releasers en wordt waarschijnlijk veroorzaakt door overmatige weefselgroei in de polsen. (Zie referenties 2)

hypertensie

Zoals overmatige weefselgroei door MGH releasers kan druk op de zenuwen in de pols, kan dezelfde groeiwijze ook druk op de bloedvaten, waardoor hypertensie of, meer algemeen, hoge bloeddruk. Als er niets aan, kan deze aandoening potentieel levensbedreigend zijn. Volgens serendip.brynmawr.edu, terwijl carpaal tunnel en hypertensie worden beiden geassocieerd met MGH releasers, zou de gebruiker moeten nemen grote hoeveelheden om deze effecten te lijden.

gigantisme

Gigantisme-volgens-coachsci.sdsu.edu vindt alleen plaats als een neveneffect van HGH gebruikers die in hun tienerjaren of die anderszins niet volledig fysiek ontwikkeld. Overtollige weefsel groei als gevolg van HGH releasers kan interfereren met de groeischijven in een jong persoon botten, waardoor ze op grote schaal te groeien. Deze groei invloed op het hele lichaam, zoals botten (hoogte), alsmede interne organen en spieren.

Creutzfeldt-Jacob Disease

Creutzfeldt-Jakob ziekte, misschien beter bekend als gekkekoeienziekte, is een verwoestende aandoening die de hersenen kan leiden tot chronische dementie. De ziekte wordt geassocieerd met ingespoten HGH, die ooit werd gemaakt van de weefsels van menselijke kadavers. Soms is dit weefsel zou kunnen worden besmet met de gekke-koeienziekte en de ziekte zou worden doorgegeven aan onwetende mensen het nemen van HGH. Volgens de Mayo Clinic sinds 1985 alle injecteerbare MGH releasers zijn vervaardigd van synthetische materialen.