LIVESTRONG Success Story: Ryan Coker

LIVESTRONG Success Story: Ryan Coker

Overzicht

Ik kan een tijd niet herinneren in mijn leven toen ik nog niet zwaarlijvig. Ik was altijd de grootste persoon in de kamer. Toen ik op de lagere school iedereen dacht dat ik op de middelbare school, en toen ik bereikte de middelbare school dacht iedereen dat ik op de middelbare school. Uiteindelijk werd ik ziek en moe van ziek en moe voelen. Ik veranderde mijn leven en verloor meer dan 100 pond in een jaar. Vandaag ben ik naar beneden 160 pond uit mijn zwaarste en ik ben nog steeds going strong.

Het gewicht begon komende uit, dus duwde ik mezelf een beetje meer. Dat 60 pond omgezet in 70 en 80. En dan nog meer.


Ryan Coker

Mijn Turning Point

Twee jaar geleden, mijn dokter vertelde me dat ik drastisch kon sneed mijn kansen op het krijgen van allerlei ziekten als ik 60 pond verloren. niet alles - op het eerste, ik alleen maar een beetje van het gewicht te verliezen uiteengezet. Ik begonnen met het tellen van calorieën en het doen van lichte trainingen. Het gewicht begon komende uit dus duwde ik mezelf een beetje meer. Dat 60 pond omgezet in 70 en 80. En dan nog meer. Nu kan ik niet wachten om te zien hoe ver ik mezelf kan duwen.

Mijn Support System

Mijn vrouw: ze moedigt me en helpt me om gemotiveerd te blijven. Ik besteed ook veel tijd aan websites als LIVESTRONG.com, waar ik las de succesverhalen van andere mensen. Gewoon weten dat er anderen zijn die in vergelijkbare situaties waren is een enorme motivator voor mij. Als zij het kan, kan ik het ook doen.

Mijn grootste uitdaging op de weg naar succes

Ik denk dat ik spreek voor veel mensen als ik zeg dat de gevreesde plateau is veruit een van de meest ontmoedigende delen van het verliezen van gewicht. Scratch dat: ik moet zeggen plateaus, meervoud. Ik zou mijn kont recht uit te oefenen af ​​voor dagen, alleen om op de weegschaal en zie dat ik geen enkel pond had verloren. Soms ging dit voor weken. Maar plateaus zijn een onvermijdelijk onderdeel van gewichtsverlies. Dat weet ik nu en ik zal blijven aandringen via hen.

Mijn Geheim van het succes dat ik hoop te delen met anderen

Ken uw zwakke punten en werken met hen - niet tegen hen. Toen ik besloot om gewicht te verliezen, ik vernieuwde mijn gewoontes langzaam. Ik heb mijn hele dieet 's nachts niet veranderen. In plaats daarvan, toen ik voor het eerst begonnen met een dieet, at ik nog steeds mijn favoriete junkfood - Ik at minder van hen. Geleidelijk Ik was in staat om de schaal van het aantal candy bars en koekjes ik had tot ze een minimaal deel van mijn dieet. Nu heb ik alleen maar desserts één keer in de zoveel tijd.