Liver Cleanse Detox Dieet

Liver Cleanse Detox Dieet


Je lever voert een aantal belangrijke functies (met inbegrip van het beheer van de stofwisseling en de spijsvertering), dus het is essentieel dat u de gezondheid te behouden. Voorstanders van periodieke lever reinigen detox diëten suggereren dat blozen je lichaam van giftige elementen door het gebruik van kruiden zoals Zuurbes (ook bekend als Berberis en gedocumenteerd door de Amerikaanse Food and Drug Administration) zal vermoeidheid verlichten en zelfs galstenen verhelpen.

Hoe het werkt

Een gezond lichaam elimineert normale dagelijkse giftige stoffen door de lever. Om dit te verbeteren, is Berberis oraal genomen om de productie van gal (een vloeistof die door de lever die helpt bij de spijsvertering) en fungeert als een zacht laxeermiddel promoten. Hoewel de wonderbaarlijke mogelijkheden zijn niet noodzakelijkerwijs onderbouwd, indien gebruikt zoals voorgeschreven en met mate, schadelijke effecten zijn niet evident niet. Echter, altijd uw arts te raadplegen alvorens elke leverreiniging detox regime om te waarborgen dat voor u geschikt is.

Wat doe je

Om te beginnen aan een lever reinigen detox dieet, het beperken van uw dagelijkse voeding om fruit, gestoomde groenten, bonen en noten, en verminderen of te elimineren vlees, suiker, zuivel en cafeïne uit uw maaltijden. Aankoop en omvatten Berberis in je lever reinigen detox dieet volgens de aanwijzingen op de verpakking, Meestal Berberis wordt aanbevolen voor gebruik als een vloeibaar extract of thee, verbruikt 15 tot 20 minuten voor een maaltijd. De meeste detox diëten voorschrijven hechting gedurende 7 tot 10 dagen voor effectiviteit.

Wat te verwachten

Zorg ervoor dat u ten minste 10 8-oz drinken. glazen water per dag om uitdroging, een vaak voorkomende bijwerking van de lever zuiveringen detox-programma's te voorkomen. Dit kan leiden tot hoofdpijn en algehele malaise veroorzaken. Als je neusbloedingen of braken, stop Berberis onmiddellijk te gebruiken. U mag lichter voelen en verliest een aantal ongewenste ponden als resultaat van uw lever detox dieet en uw inzet voor een goede gezondheid.