Lipo 6 Instructions

Lipo 6 is een gewichtsverlies supplement dat u in de vorm van pillen om te helpen verhogen van uw metabolisme, terwijl het verminderen van uw eetlust, zodat u snel gewicht te verliezen als het gebruikt wordt in combinatie met een workout programma. Deze pil is bedoeld om je een snelle boost van energie te geven wanneer je voor het eerst nemen, terwijl het vrijgeven van ingrediënten na verloop van tijd om te helpen beteugelen uw honger en je stofwisseling te verhogen. Om deze pil goed te laten werken, moet u de aanwijzingen te volgen.

instructies

1 Neem twee Lipo 6 pillen 30 minuten voor uit te werken tot een energie-boost te krijgen. Deze pillen zijn ontworpen om u te helpen door middel van een training en voorkomen dat u steeds honger daarna. Gebruik deze methode als u van plan bent om Lipo 6 nemen onregelmatig als een manier om je stofwisseling te verhogen.

2 Swallow één Lipo 6 capsule in de ochtend op de eerste dag dat je wilt gaan gebruiken om gewicht te verliezen. Neem het met een vol glas water 30 minuten voor je ontbijt te eten. Do Lipo 6 niet nemen terwijl het eten van een maaltijd of direct na. Neem een ​​ander pil ergens in de middag, idealiter 30 minuten voor een training.

3 Herhaal stap 2 voor de tweede dag van het nemen van Lipo 6. Als u van plan bent om Lipo 6 voor standaard vet verlies als een manier om toning je lichaam, voeg een extra pil om ofwel de dosis op de derde dag. Als u van plan bent om Lipo 6 te nemen voor maximale vet verlies, voeg een meer Lipo 6 pil om uw routine, bij voorkeur in de avond 30 minuten voordat je dineren om te helpen beteugelen uw honger en overeten te voorkomen. Herhaal deze stap voor de vierde dag.

4 Neem een extra Lipo 6 pil met één van uw drie doses op de vijfde dag als je op de extreem gewichtsverlies plan, of voeg een extra pil om uw tweede dosis als je op de standaard plan.

5 Ga door met twee pillen twee keer per dag als je op de standaard plan. Als je op de extreem gewichtsverlies plan, voeg een vijfde pil om een ​​van de doses op de zevende dag en een andere om de laatste dosis op de negende dag. Dit brengt u tot aan de maximale dosering van zes pillen genomen in drie doses verspreid over de dag.

Hints

  • Do Lipo 6 niet als u een voorgeschiedenis van hartproblemen hebt of als u borstvoeding of zwanger. Lipo 6 bevat cafeïne, samen met andere ingrediënten om energie te stimuleren - neem het niet binnen zes uur na het naar bed gaan.