Lijst van niet-GMO Foods

Lijst van niet-GMO Foods

Overzicht

Genetisch gemodificeerde levensmiddelen brengen zowel belofte voor het maximaliseren van voedsel potentieel en de voedingswaarde en de controverse over de mogelijke risico's voor de volksgezondheid en het milieu. Genetische modificatie DNA-technologie gebruikt om de genetische samenstelling van een plant of dier verandert. Terwijl veel voedingsmiddelen zijn genetisch gemodificeerd, de belangrijkste GGO-gewassen in de Verenigde Staten zijn maïs, katoenzaad, koolzaad en soja.

Het resultaat kan zijn insect-resistente soja of maïs of bananen die vaccins tegen infectieziekten te produceren. Dergelijke items worden genoemd genetisch gemodificeerde organismen of GGO's. Foods, feeds, vaccins, geneesmiddelen en vezels behoren tot genetisch gemodificeerde producten. Als je op hun hoede voor GGO's, diverse organisaties bieden boodschappenlijstjes om u te helpen kiezen voor voedingsmiddelen die niet worden gewijzigd.

Kies Organic

Lijst van niet-GMO Foods

Als je brood bakken mixen, bakken nietjes zoals meel kopen, gebak, ontbijtgranen, verwerkt voedsel, zoals macaroni en kaas, ontbijtgranen bars, babyvoeding, zuigelingenvoeding, snacks zoals maïs of chips, melk alternatieven zoals rijst of sojamelk, dranken zoals koffie en sap, pre-en-klare snacks, pre-en-klaarmaaltijden, zoals enchiladas, snoep en chocolade, kies gecertificeerde biologische producten om ervoor te zorgen dat u koopt een non-ggo voedsel. Gecertificeerde biologische producten zijn niet toegestaan ​​om GMO ingrediënten te gebruiken, op basis van de niet-GMO Shopping Guide uitgegeven door het Centrum voor Voedselveiligheid en het Institute for Responsible Technology, welke campagne voor niet-GGO-voedsel in de Verenigde Staten. U kunt voedingsmiddelen kiezen label "biologisch", "100 procent biologisch" of "bereid met biologische ingrediënten." Hoewel deze vereist slechts 70 procent van de ingrediënten biologisch zijn alle ingrediënten moeten niet-GMO, de gids notes.
Met niet-biologische voeding, kies producten met een etiket dat aangeeft het product is niet-GMO. Labels ofwel zeggen, "Non-GMO", "zonder genetisch gemodificeerde ingrediënten" of "Non-GGO-project Verified." Producten met een dergelijke etiketten moeten onafhankelijke, derde partij verificatie van deze labels voeren.

Produceren

Lijst van niet-GMO Foods

Ga voor vers fruit en groenten. Weinig van de verkochte producten in de Verenigde Staten te produceren is genetisch gemodificeerd, waaronder seedless watermeloenen. Evenwel papaya uit Hawaii gewijzigd. Kleine hoeveelheden suikermaïs, gele pompoen en courgette ook kunnen worden gemodificeerd volgens het Institute for Responsible Technology.

Vlees

Lijst van niet-GMO Foods

Kies vlees dat is 100 procent gras gevoed en vis, die gekweekte. U kunt ook vlees die zijn gelabeld als kiest "biologisch." Terwijl GM vis, gevogelte en vee niet voor menselijke consumptie vanaf 2010 werd goedgekeurd, het voer dat de dieren te consumeren vaak is. trachten ook biologische eieren en zuivelproducten.

restaurant Eten

Lijst van niet-GMO Foods

Als je uit eten gaat, zoek restaurants die je eten te koken vanuit het niets in plaats van het gebruik van verwerkte mixen en sauzen die zal waarschijnlijk genetisch gemodificeerde ingrediënten te hebben. Hoog-risico ingrediënten zijn tortilla's, maïs chips, sojasaus, tofu en zoete maïs, merkt het Institute for Responsible Technology.