Lijst van Low-Carb Veggies

Lijst van Low-Carb Veggies


Wanneer u denkt over het snijden van uw inname van koolhydraten, zou je meteen denken over het verminderen van uw verbruik van high-suiker snacks, wit brood, pasta, witte rijst en verwerkte zoute snacks zoals crackers. Maar sommige groenten zijn rijk aan koolhydraten, zoals aardappelen en maïs. Echter, er zijn tal van groenten die laag in koolhydraten zijn.

Bladgroenten

Bladgroenten zoals boerenkool, kool, spinazie, paksoi en boerenkool zijn voorbeelden van low-carb groenten. Er zijn verschillende manieren waarop u kunt deze groenten te bereiden. Zo kunt u een pot van boerenkool vast te stellen en serveer ze met kalkoen bacon stukken in plaats van zout varkensvlees of worst. En als je wilt spinazie, kunt u een spinaziesalade met citrusvruchten en een balsamico vinaigrette te maken.

Flower Groenten

Deze soorten groenten onder meer artisjokken, bloemkool en spruitjes. In plaats van de vaststelling van gebakken bloemkool met tal van zware room, boter en cheddar kaas, maak een bloemkool-kippensoep met een aantal bladgroenten en tomaten evenals kruiden. Als u genieten van spruitjes, rooster ze in de oven en kruid ze met citroen-peper, tijm en zout.

Avocado's en olijven

Volgens FitnessTipsforLife.com, avocado's en olijven zijn ook goede keuzes als je op zoek bent naar low-carb groenten. Hoewel de avocado's vaak worden gebruikt voor de guacamole, zet plakken van het op een geroosterde kalkoen hamburger met ciabatta en een romige dressing. Zoals voor olijven, nemen sommige zwarte olijven en zet ze in uw favoriete groente salade.