Lijst van Low Calorie Snack Foods

Lijst van Low Calorie Snack Foods

Overzicht

Of u wilt niet gewicht of verliezen, snacken is een goed idee. Smart snacken dat is. In aanvulling op uw drie pleinen, het toevoegen van een paar van de 100 tot 200 calorieën snacks helpt honger te stillen, dus je bent niet uitgehongerd bij uw volgende maaltijd, houdt je stofwisseling opgestookt, en uw bloedsuikerspiegel stabiel. Het helpt u ook knijpen in een paar meer voedingsstoffen. Kies hele voedsel, zoals fruit, groenten, volle granen en zuivel vaakst.

krachtige Produce

Lijst van Low Calorie Snack Foods

Groenten en fruit maken een grote snack. Ze zijn draagbaar, lekker, en vol vitaminen, mineralen en voedingsvezels, maar laag in calorieën. Probeer deze snacks die 100 tot 200 calorieën per bieden: 1/2 banaan spread met 2 theel. pindakaas, 1 middelgrote appel besprenkeld met 1 eetl. van caramel topping, 1 grote grapefruit, 25 pitloze druiven, 2 kopjes of mango chunks of rauw frambozen, 1/2 meloen met een bolletje kwark, of 1 kopje verse aardbeien overgoten met een grote dallop licht slagroom topping. Hoe zit het kraken op 1 kopje broccoli en bloemkool flowerets (met een paar zoete druiven tomaten besprenkeld in) gedoopt in 2-3 eetlepels van low-calorie romige ranch dressing? Snijd een hele, rauwe, zoete rode paprika en dip in 3 eetl. hummus (elke smaak). iets warms liever? Beslaan ongeveer 50 edemame (rauwe sojabonen) en top met een korreltje zout voor de smaak of magnetron 1/2 gekookt zoete aardappel (ongeveer 2 cm in diameter, 5 inches lang) tot ze zacht en top met 1/3-cup ongezoete appelmoes en een snufje kaneel en / of nootmuskaat.

Zuivelproducten en Lean Protein Foods

Lijst van Low Calorie Snack Foods

Een 8-oz. glas magere chocolademelk zal alleen u terug ongeveer 150 calorieën. Het biedt de perfecte combinatie van eiwitten en koolhydraten. String kaas is een geweldige keuze bij ongeveer 70 calorieën per stuk (per ounce). De nieuwste rage in yoghurt is Grieks-stijl. Het is een beetje prijzig, maar zeer rijke en romige, zelfs het vet-gratis versie (die ongeveer 70 calorieën voor 4 ounces en veel eiwitten en calcium biedt). Voeg een eetlepel honing of jam op de vlakte versie voor een beetje extra smaak. Smeerbare wiggen van Laughing Cow Zwitserse kaas zijn lekker, low-calorie, en eiwitrijke (ongeveer 35 calorieën per wedge). Spreid een paar op 2 Ry-Crisp crackers. Of probeer Babybel light kaas (50 calorieën per stuk). Eieren zijn laag in calorieën, maar zorgen voor een uitstekende kwaliteit eiwitten. Probeer een hardgekookt ei met 1 sneetje Melba toast. Tonijn komt in snack-sized blikjes. Spul 1-oz. van water verpakt chunk licht tonijn in 1/2 volkoren mini pita met een paar verse spinazie bladeren. Al deze hapjes minder dan 200 calorieën.

verpakt extra's

Lijst van Low Calorie Snack Foods

Snackbars of mueslirepen zijn lekker en voedzaam kan zijn. Zoeken naar verschillende minder dan 140 calorieën heeft, minder dan 10 gram suiker (bij voorkeur 8 g of 2 theelepels suiker), ten minste 2 gram voedingsvezels en 5 gram eiwit. Probeer Fiber-One bars. Ze zijn lekker en komen in een breed scala aan smaken. TLC maakt een lijn van bevredigend, taai fruit en noten mueslirepen ook. Balans en Luna bars zijn verrijkt, zodat ze bars bieden vitaminen en mineralen, en aanzienlijk meer eiwitten. Zowel klok in ten 200 calorieën of minder. Hunkeren naar iets wat een beetje minder voedzaam, maar nog steeds caloriearm? Probeer Nabisco de 100-calorie snack packs. Er zijn vele variëteiten, met inbegrip van Oreo wafels en Teddy Grahams. Graham crackers zijn een mooie mix van een deel koekje, deel cracker. Geniet twee volledige platen met een dun laagje pindakaas spread tussenin. Voor sommigen de ultieme snack eten is popcorn. Het kan ongelooflijk laag in calorieën, vezelrijke, en het is een hele korrel. Ga voor de 95 procent vet-vrij, licht en u kunt genieten van een stevige portie omdat het ongeveer 15 calorieën per kop.