Lijst van Gymnastics Skills

Lijst van Gymnastics Skills

Turnen is een uitdagende en competitieve sport die een mix van kennis, balans, flexibiliteit en fysieke kracht nodig heeft om succesvol te concurreren. Om deze kwaliteiten te bouwen, gymnasten oefenen verschillende niveaus van vaardigheden, die ofwel te bouwen in de richting van meer moeilijker manoeuvres of kunnen worden gecombineerd om gymnastiek routines te creëren tijdens de wedstrijd.

Verdieping

De vloer is waar turner beginnen, leren basisvaardigheden die balans en kracht in de richting van grotere en meer gecompliceerde bewegingen ontwikkelen. Vloer gymnastische vaardigheden beginnen met basics zoals cartwheels, broodjes en handstanden, en steeds moeilijker te krijgen, met handsprings, planches en Arabieren. Vaardigheden kunnen worden uitgevoerd op een basis mat of een bron vloer, afhankelijk van het niveau en concurrentie.

straal

De bundel is een apparaat van ongeveer 124 cm hoog, 500 cm lang en 10 cm breed. De meeste vaardigheden op de balk bestaan ​​uit balancing, dans elementen, hop, sprongen, acrobatische vaardigheden en afsprongen. Beginnend gymnasten beginnen met elementaire bundel vaardigheden zoals stap kicks en naar voren rollen, en de vooruitgang in de richting van cartwheels, handsprings en plooien. Zoals u kunt zien, het ontwikkelen van basisvaardigheden op de vloermat is handig wanneer de overgang naar de balk.

bars

Een andere reeks van apparaten die betrokken zijn bij gymnastische vaardigheden zijn bars, waaronder de ongelijke bars, brug met gelijke leggers en horizontale balken. Vrouwen ontwikkelen van vaardigheden, zoals de stride cirkel of tik swing en werken in de richting moeilijker vaardigheden zoals de gehoekte Jager, Geinger of Tkatchev. Mannen ontwikkelen van vaardigheden in de parallelle en horizontale balken, te beginnen met vaardigheden, zoals de mand swing of bochten en te ontwikkelen in de richting van vaardigheden, zoals de straddle terug naar handstand of gehoekte Jager.

gewelf

Vault vaardigheden worden uitgevoerd door voortbewegen uit een gymnastiek apparaat heet een gewelf tafel. Gymnasten beginnen met elementaire gewelf vaardigheden zoals handstanden of straddles, en werken aan meer gecompliceerde vaardigheden, zoals Xio JunFeng of Yeo 2. Net zo belangrijk als de vaardigheden van de gewelven tabel is de landing, die de ontwikkeling van het bewustzijn, het lichaam nodig heeft en center in evenwicht te brengen naar de overloop plakken.