Lijst van granen veel vezels

Lijst van granen veel vezels


De American Heart Association beveelt aan dat mensen nemen een minimum van 25 gram vezels in hun dieet op een dagelijkse basis. Fiber niet alleen hulp in het hart en de spijsvertering, kan het ook helpen om uw dieet te houden. Een vezelrijk dieet is bekend om u vol voor een langere periode te voelen. Er zijn veel granen beschikbaar die u kunnen helpen voldoen aan uw dagelijkse fiber behoeften.

Kashi Go Lean

Kashi Ga Lean ontbijtgranen heeft 10 gram vezels per portie en maakt 40 procent van je dagelijkse behoeften vezels. Het graan heeft ook 13 gram eiwit, die meer dan het dubbele van het eiwit van een groot ei, en maakt 20 procent van de dagelijkse eiwitbehoefte. Het mengsel van soja-eiwit Grahams, volkoren granen, sesam soezen en vezels twijgen is licht gezoet en weinig vet. Andere variëteiten van Kashi Ga Lean omvatten Crunch !, Crisp! Toasted Berry Crumble en Crunch! Honing Almond Vlas. Afgezien van het eten van Kashi Ga Lean voor het ontbijt, kunt u ook het graan te gebruiken in cookies, als yoghurt topping, of als een coating voor gebakken kip en vis.

Grape-Nuts

Grape Nuts granen door de Post bestaat al sinds 1898. Het graan heeft 7 gram vezels en 33 gram volkoren granen per portie. Het eten van Druif Nuts wanneer het proberen om gewicht te verliezen kan u helpen tevreden te voelen voor een langere periode van tijd. Een portie met een half kopje vetvrije melk heeft 240 calorieën en gegeten kan worden, zowel koud als warm. Druif noten kunnen ook worden gebruikt in recepten voor vetarme muffins en als yoghurt en salade topping.

fiber One

Een half-cup serveren van Fiber One Original graan bevat 14 gram vezels en 60 calorieën. De General Mills graan voldoet 57 procent van je dagelijkse behoeften vezels. Andere vezelrijke variëteiten van Fiber One omvatten Verscheurde Tarwe, Honey Clusters, Caramel Delight en krentenbollen Clusters. Een vezel graan kan worden gebruikt in recepten voor muffins, koekjes, kip, vis en snacks.

All-Bran Bran Buds

Met 13 gram vezels, Kellogg's All-Bran Bran Buds maakt voor 51 procent van je dagelijkse behoeften vezels. Het graan bevat psyllium en tarwezemelen. Een een-cup serveren met een half kopje vetvrije melk heeft 110 calorieën. Naast genieten van All-Bran melk, het graan kan ook worden naar recepten voor gehaktballen, stoofschotels, hamburgers, soepen en desserts toegevoegd. Andere All-Bran variëteiten omvatten Original en Complete Tarwevlokken.