Lijst van Foods of Lunches 100 calorieën of Under

Lijst van Foods of Lunches 100 calorieën of Under

Het consumeren van minder calorieën dan je verbruikt is van essentieel belang voor het voorkomen van gewichtstoename. Het hebben van een lijst van low-calorie voedsel helpt u van plan bent uw maaltijden en snacks op een dieet te houden. Kies een verscheidenheid van voedzame voedingsmiddelen, zodat u blijven gevoed terwijl het beperken van uw calorieën, en een arts te raadplegen voordat u begint met een dieet van het gewichtsverlies.

Soepen

Lijst van Foods of Lunches 100 calorieën of Under

Soep kan een bevredigende optie voor een lunch of een snack. Een blikje van chicken noodle soep heeft 62 calorieën, en een kop van minestrone soep heeft 82 calorieën. -Bouillon op basis van soepen zijn lager in calorieën dan soep met kaas en room, zoals broccoli en kaas soep of stoofpot. U kunt ook uw eigen caloriearme soep. Gebruik zoutarm kippenbouillon, met 17 calorieën per kop, en groenten, zoals uien, wortelen, selderij en tomaten, en een bron van magere eiwitten, zoals in blokjes gesneden kipfilet toe te voegen.

Salads

Lijst van Foods of Lunches 100 calorieën of Under

Salade greens zijn zeer laag in calorieën, met 7 calorieën in een kopje gesneden sla. Een 100-calorie salade kan een paar koppen groene salades, extra rauwe groenten en een bron van mager eiwit. Probeer een salade met spinazie, rode ui ringen, cherry tomaten en hardgekookt ei blanken, waarvan 17 calorieën per stuk. Een andere optie is romaine sla met blokjes tomaat en een kwart kopje garbanzo bonen. Vermijd vet toevoegingen, zoals salami en volvette kaas, en het gebruik van een kleine hoeveelheid van vetvrije dressing of azijn in plaats van volvette dressing om te voorkomen dat uw salade van het hebben van te veel calorieën.

Groenten

Lijst van Foods of Lunches 100 calorieën of Under

Groenten zijn laag in calorieën, en consumeren meer van hen kan helpen bij het voorkomen van gewichtstoename, volgens de Universiteit van Michigan Integrative Medicine. Een kopje gekookte aubergine heeft 35 calorieën. Voor een hapje met niet meer dan 100 calorieën, gebraden spruitjes met knoflook en balsamico azijn of eten gebakken boerenkool chips gekruid met een laag vetgehalte parmezaanse kaas en zwarte peper. Voor de lunch, probeer pizza met een portobello paddestoel voor de korst en in blokjes gesneden tomaten en geraspte, vetvrije mozzarella kaas voor toppings.

Lean Eiwitten

Lijst van Foods of Lunches 100 calorieën of Under

Vetarme bron van eiwitten die niet veel calorieën bevatten kipfilet, garnalen, kalkoenfilet en eiwitten. Een 3-ounce portie van ingeblikte tonijn licht in water bevat 73 calorieën. Hebben gegrilde garnalen of kipfilet, kalkoenfilet plakken op hun eigen, of groenten toe te voegen aan caloriearme snacks, zoals kalkoenfilet met rode peper plakjes te maken. Maak tonijn salade met vetvrije Griekse yoghurt, in blokjes gesneden waterkastanjes, zwarte peper en Dijon mosterd.

Kwark

Lijst van Foods of Lunches 100 calorieën of Under

Vetvrije cottage cheese bevat 81 calorieën per kop. Het biedt calcium en eiwit, en is een geschikte keuze voor een snack of als onderdeel van een caloriearm lunch. Verspreid kwark op bleekselderij of plakjes komkommer. U kunt ook bieslook en knoflook toe te voegen aan cottage cheese een smaakvolle dip voor groenten zoals rode en groene paprika of bloemkool en broccoli roosjes te maken. Kies zoutarm kwark als je kijken naar je zoutconsumptie.