Lijst van Carnosine Rich Foods

Lijst van Carnosine Rich Foods

Carnosine is een antioxidant die wordt beweerd om cellulaire verjonging en gezond ouder worden te ondersteunen. Antioxidanten helpen schade aan je cellen veroorzaakt door vrije radicalen te voorkomen. Carnosine bestaat uit twee aminozuren --- alanine en histidine, die verantwoordelijk zijn voor de antioxiderende werking zijn. Carnosine kan ook de hartfunctie te verbeteren en te stimuleren wondgenezing. Carnosine wordt gevonden in hoge concentraties in lichaamsweefsels, volgens Dr Ray Sahel, auteur van "Mind Boosters." U kunt supplementen te nemen om carnosine te krijgen, maar het is ook te vinden in veel voedingsmiddelen.

Gevogelte

Pluimvee is een bron van carnosine, waarvoor vele claims immuunstimulerende en antikanker effecten zijn gegeven. Dergelijke claims blijven echter niet geverifieerd, zegt Michael T. Murray, hoofdauteur voor "The Encyclopedia of Healing Foods." Ze zijn gebaseerd op vooronderzoek gedaan in Rusland, dat niet overtuigend is gedocumenteerd. Het onderzoek ook niet onderworpen aan evaluatie door klinische proeven. Poultry heeft ongeveer 2000 mg carnosine per pond, merkt Scott D. Mendelson, auteur van "metabool syndroom en psychiatrische ziekte."

Rund- en varkensvlees

Carnosine wordt gevonden in rundvlees, zegt HD Belitz, eerste auteur van het boek "Food Chemistry." Beef heeft ongeveer 1500 mg carnosine per pond. Het is ook aangetroffen in varkensvlees, die ongeveer 2000 mg per pond heeft. antioxidantwerking carnosine verschijnt veel sterker wanneer het intact wordt geconsumeerd tegenstelling tot het gebruik van de aminozuren die het bevat alleen of tegelijk als supplementen, mee Shawn M. Talbott en Kerry Hughes in het boek "The Health Professional's Guide to Dietary supplementen. "

Vis

Vis is een voedingsbron van carnosine. Tijdens het vooronderzoek voor carnosine punten op prestaties, meer onderzoek nodig is om vroege studie resultaten te controleren, zegt Murray. Sommige vissen meestal hoger in anserine dan carnosine, welke acties in je cellen die vergelijkbaar zijn met carnosine zijn heeft, zegt Mendelson. Murray schat de gemiddelde dagelijkse inname van carnosine 50 tot 250 mg, afhankelijk van hoeveel rundvlees, varkensvlees, vis of gevogelte een persoon eet. Die is gebaseerd op een dieet dat ten minste een 3- tot 4-oz. serveren van een carnosine met vlees. Supplementen meestal leveren 100 tot 300 mg carnosine.