Lijst met Functies van Magnesium

Lijst met Functies van Magnesium

Meer dan 300 biochemische reacties in je lichaam te gebruiken magnesium. De helft van het magnesium in het lichaam wordt gevonden in de botten, terwijl de rest in organen en cellen. Magnesium is een mineraal gevonden in groene groenten, sommige peulvruchten, volle granen dat ongeraffineerde zijn, en in noten en zaden. Kleine hoeveelheden magnesium kan ook worden gevonden in leidingwater, vooral als je "hard" water dat van nature bevat meer mineralen. Magnesium is verantwoordelijk voor verschillende lichaamsfuncties en is noodzakelijk voor goede gezondheid.

Bone Health

Een belangrijke functie van magnesium is het houden van uw botten gezond. Een tekort aan magnesium verandert hoe je lichaam metaboliseert calcium en de hormonen die calcium reguleren, merkt het Bureau van voedingssupplementen, ODS. Inname van magnesium kan helpen bij het verbeteren van uw botdichtheid en kan een rol spelen bij de preventie van osteoporose te spelen.

koolhydraatmetabolisme

Magnesium kan insuline respons in je lichaam en helpen bij het controleren bloedsuikerspiegel door middel van haar rol in de koolhydraat metabolisme beïnvloeden. Het verhogen van de voeding magnesium zou kunnen helpen beperken van het risico van type 2 diabetes, volgens een studie in de kwestie van januari 2004 "Diabetes Care." De 18-jaar durende studie volgde de inname van magnesium in 85.060 vrouwen en 42.872 mannen die niet over een familiegeschiedenis van diabetes hebben. De studie vond dat hoe hoger de inname van magnesium, hoe lager het risico voor het verkrijgen van type 2 diabetes.

Verordening van de Bloeddruk

Inname van voedingsmiddelen die rijk zijn aan magnesium helpen reguleren uw bloeddruk. Een overzicht van onderzoeksgegevens gepubliceerd in het april 2008 nummer van "Nutrition in Clinical Practice" vond dat de inname van magnesium zou kunnen helpen bij het verbeteren serum lipide-profielen en de bloeddruk verlagen.

Samentrekken van de spieren en Ontspanning

Een belangrijke functie van magnesium is haar rol in de spieren ontspanning en contractie. Je lichaam maakt gebruik van magnesium om spieren en zenuwen controle te regelen. Als je niet genoeg dieet magnesium te krijgen, zou je kunnen spierzwakte, aanhoudende spiersamentrekking of trillen en vermoeidheid ervaren.

energie Transport

Magnesium is verantwoordelijk voor de productie en het transport van energie door te werken als een cofactor met andere enzymen spijsvertering en absorptie van eiwitten, koolhydraten en vetten. Magnesium werkt ook samen met andere enzymen in je lichaam om eiwitten te synthetiseren. Het helpt het lichaam maken en -transport door met het enzym adenosine trifosfaat, ATP, wat de basis energieopslag molecuul in het lichaam.