Lewis Techniek voor Psoriasis

Psoriasis is een chronische ziekte die mensen treft. Met psoriasis, weet je huidcellen niet de normale levenscyclus van de cellen te volgen. Integendeel, ze opbouwen, de vorming van schilferige vlekken die jeuken. Je zou ook de ontwikkeling van droge, rode vlekken tijdens flare-ups. Als het gaat om de behandeling van psoriasis symptomen, een techniek, ook wel de Lewis techniek kan helpen verlichten jeuk en verzacht de huid.

Trap in Moisture

De Lewis techniek is een type occlusie behandeling. Occlusie gebruikt om psoriasis te behandelen omvat het aanbrengen van een topische zalf of crème op het getroffen gebied en omwikkelen met folie.

Met Lewis techniek, u het getroffen gebied te verpakken in een vochtige doek en vervolgens bedekken met plasticfolie. Voor de voeten, op vochtige sokken en vervolgens slip plastic zakken over je voeten en bind de tassen gesloten op de enkels. Voor de handen en vochtige katoenen handschoenen onder chirurgische handschoenen.

De vochtige doek brengt vocht aan de huid, die zal helpen om de droge plekken te verzachten, het verlichten van de jeuk en roodheid van het gebied. De plastic wrap is optioneel, maar kan deze behandeling handiger - u zult niet alles wat u in contact komen met vochtige krijgen.

actuele zalven

Occlusie behandelingen zoals de Lewis techniek meestal om een ​​recept zalf of over-the-counter vochtinbrengende crème ook. Vóór het verpakken van het getroffen gebied in vochtige doek, moet u eerst laten weken in warm water om te beginnen met het verzachten van de huid. Afhankelijk van het gebied dat u van plan bent om te behandelen, kan dit betekenen onderdompelen in het bad gedurende 15 tot 20 minuten. Nadat de huid verzacht, breng dan een actueel zalf of crème voor het verpakken van de omgeving.

Onderzoekers van de Universiteit van Michigan Afdeling Dermatologie testte de effectiviteit van de occlusie therapie. Zij vonden dat de combinatie van een actueel corticosteroïd crème met occlusie geproduceerd betere resultaten dan occlusie zonder de crème of dan de crème zelf.

veiligheidsoverwegingen

Occlusie behandelingen zoals de Lewis techniek drastisch verhogen van de potentie van de actueel crème die u gebruikt. Dit verhoogt de effectiviteit van de crème, maar verhoogt ook de kans op bijwerkingen. U dient met uw dermatoloog voordat u een recept crèmes of zelfs over-the-counter medicinale crèmes voor de Lewis techniek of een andere afsluiting behandeling praten. Sommige recept crèmes zoals Dovenex zijn niet veilig voor occlusie.

Als u de behandeling van een psoriasis flare-up op je voeten, heel voorzichtig zijn bij het lopen met plastic zakken op je voeten. Het is gemakkelijk om uitglijden en vallen.