Lever Diet Health

Er is een scala aan voedingsmiddelen die bekend zijn bij de lever gezond en helpen in het lichaam te ontgiften. Een lever-gezonde voeding zal ook voel je je meer energie, verwijderen slechte adem, het bevorderen van een gezonde huid en het verbeteren van de reactie in de richting van allergieën.

Groenten

Voor een gezonde lever die efficiënt uw lichaam ontgift, zorg ervoor dat u veel kruisbloemige groenten bevatten, zoals spruitjes, broccoli, kool en bloemkool. Deze groenten zijn rijk aan glucosinolaten waarvan bekend is dat de productie van bepaalde enzymen die essentieel voor de ontgiftende agenda van de lever te bevorderen. Deze groenten helpen zuiveren van de lever met kiezers dat de effecten van schadelijke stoffen, zoals aflatoxine van pinda's en nitrosamines van sigarettenrook in evenwicht te brengen. Waaronder bieten in elke maaltijd plan is gunstig voor de lever als het een tonic dat helpt zuiveren het bloed en kan effectief absorberen zware metalen bevat. Artisjokken zijn pro-actief in het verhogen van de productie van gal. Gal is van cruciaal belang voor het lichaam als het helpt bij het elimineren van giftige stoffen en parasieten. De productiesnelheid van gal is bekend te verdubbelen in een half uur van de consumptie van artisjok. Bittere salade greens met veel bladeren, zoals andijvie en cichorei is bekend dat galstroom in de lever te promoten. Ook artsen raden knoflook en uien in de keuken om robuuste leverfunctie te promoten. Deze bevatten de organische verbinding allicine, die de lever helpt. Knoflook helpt ook de lever te verwijderen sommige additieven voor levensmiddelen, kwik en extra oestrogeen uit het lichaam.

fruit

Studies hebben aangetoond dat pruimen, bosbessen, rozijnen, aardbeien, bramen, frambozen, sinaasappels, pruimen, grapefruit, appels, meloenen en peren bevatten enorme niveaus van antioxidanten. Deze bewaken de lever van verhoogde hoeveelheden van vrije radicalen die zijn gemaakt tijdens het ontgiftingsproces. Bijvoorbeeld, de component pectine in appels hechten aan het lichaam zware metaalverbindingen en helpen daarin uitscheiden. Dit resulteert in het verlagen van de werklast van de lever en verhooging zijn ontgiftende mogelijkheden. Het drinken van verse citroensap in warm water voor het ontbijt bevordert ook een schone lever. Het stimuleert ook galproductie nodig is om uw maag en darmen te reinigen.

Algemene maatregelen

Hebben veel salades en roer gebakken en gestoomd voedsel. Gebruik geen antibiotica of anti-zure geneesmiddelen te vaak nemen. Blijf uit de buurt van alcohol, cafeïne en tabaksrook. Vermijd voedingsmiddelen met chemische additieven, verwerkte voedingsmiddelen en over-the-counter geneesmiddelen, van welke aard. Probeer te ontspannen en te bezuinigen op stress die een dergelijke een integraal onderdeel van het moderne leven is geworden. Oefening regelmatig en slapen goed.