Leuke dingen voor Koppels om te doen in Chicago

Leuke dingen voor Koppels om te doen in Chicago

Als de derde grootste stad van het land, Chicago, Illinois, is nooit kort op entertainment, activiteiten en dingen te doen. Van de adembenemende waterkant om de verfijnde winkels en eetgelegenheden langs de Magnificent Mile, Chicago heeft veel te zowel bewoners en bezoekers te bieden. Voor koppels op zoek naar plezier, avontuur en creatieve data, van Chicago gekregen omvat u, ongeacht wat het weer of de tijd van de dag.

leisure Fun

Voor een verfijnde maar leuk avondje uit, check out 10pin in het centrum van Chicago. Deze heup en stijlvolle bowling lounge biedt meer dan de gemiddelde bowlingbaan. Bij 10pin, kunnen u en uw liefje nippen aan high-end cocktails en genieten van gastronomische sliders terwijl het zien wie de beste bowler. Het beschikt ook over een lounge waar u kunt gewoon achterover leunen en genieten van de muziek. De Navy Pier is een klassieke plek voor koppels die nooit oud wordt. Geniet van een avond bij Pier Park aan het eind van de pier, die klassieke carnaval stijl ritten kenmerkt. U en uw liefde kon rijden de reuzenrad, de golf swinger, of bekijk de funhouse doolhof. U kunt ook fietsen huren bij de pier en volg het pad langs de oevers van Lake Michigan voor een mooie rit.

Lach It Up

Als u en uw significante andere liefde te lachen, moet je om te controleren een van de beroemde comedy Chicago clubs om te zien zowel de lokale en nationale comedians geven hilarische optredens. De Laugh Factory aan de noordzijde is een van de meest bekende en is bijna altijd een garantie voor een nacht van goede lacht. Als sketch comedy is meer jouw ding, moet je je liefje op de omgeving Oude stad nemen naar een show in Second City, wereldberoemd om de celebrity comedians die hun start daar aankwamen te zien. Een nieuwe, innovatieve en hilarische show is altijd aan, zodat u dezelfde ervaring om nooit twee keer zult hebben. Sommige van de shows vereisen deelname van het publiek, waardoor u de kans om indruk op je date met je comedic karbonades.

Creative Stellen Classes

Chicago is boordevol verrijking klassen, van koken tot kunst, en vele bieden klassen in het bijzonder gericht op koppels. Als de twee van u genieten van eten en koken, neem een ​​klasse op het hakblok in het centrum, een culinaire winkel die een breed scala aan kooklessen voor kinderen en volwassenen biedt. Het hakblok biedt ook lessen voor koppels een paar keer per maand, zoals hun Date Night klassen waar u en uw honing leert hoe je stijlvol, date-waardig maaltijden. Als u meer artistiek geneigd zijn, ga dan naar Fles en Bottega in de omgeving Lincoln Park, een one-of-a-kind kunst en wijn party studio. Als een paar, kunt u deelnemen aan een openbare kunst feest waar opgeleide instructeurs leiden u bij het invullen van een schilderij terwijl u geniet van uw favoriete wijn en bier.

Chicago's Seasonal Entertainment

Chicago is een stad die nooit kort op live entertainment en evenementen, ongeacht de tijd van het jaar. In de zomer, de Smaak van Chicago is de première zomerfestival en als de twee van u hou van eten, het is de place to be. Proef klassieke Chicago favorieten zoals diepe gerecht pizza en Italiaanse rundvlees, evenals high-end mogelijkheden van beroemde chef-koks op de Chicago fijnproever scene. The Taste of Chicago heeft altijd een stellaire line-up van live muziek optredens die volledig gratis. Chicago Summerdance is een ander gratis ervaring waar jij en je liefje leert hoe je samba, salsa, meringue en line dance met professionals en honderden andere koppels in Grant Park. In de winter, ga dan naar het Millennium Park aan de hand in hand schaatsen in het McCormick Tribune Ice Rink. Geniet van uitzicht op de skyline van de stad, terwijl het schaatsen, dan stop in het restaurant Park Grill naast de ijsbaan voor gastronomische warme chocolademelk.