Leuke activiteiten voor kinderen in Louisville, Kentucky

Leuke activiteiten voor kinderen in Louisville, Kentucky

Het vinden van leuke activiteiten voor kinderen in Louisville is slechts een kwestie van het controleren van de kalender van de vele indoor en outdoor attracties. Kinderen kunnen hun eigen kunst op lokaal studios catering aan de jongere set te creëren, krijgen hun foto genomen met de 120-voet-lange stalen replica van Babe Ruth's 34-inch Louisville Slugger en kijken naar andere regelmatig-geplande paardenrennen op het circuit dat gastheer is van de jaarlijkse Kentucky Derby. Het grootste probleem kan alleen worden het verkleinen van de keuzes.

interactieve Musea

Onderwerp met een hands-on ervaringsgerichte basis is gemakkelijk verkrijgbaar bij diverse Louisville musea. Terwijl de belangrijkste campus zelf is gesloten een $ 50 miljoen dollar renovatie ondergaat tot 2015, de Speed ​​Art Museum (speedmuseum.org) biedt nog steeds de interactieve zomerkampen voor de eerste tot en met achtste klas studenten op verschillende locaties in Louisville. Wanneer heropend, zal de ruimte worden verdubbeld, met uitgestrekte ruimte voor exposities en een familie educatief centrum. Opgedragen aan de vleermuis vereerd door professionele en amateur honkbalspelers gelijk, het Louisville Slugger Museum (sluggermuseum.com) toont de geschiedenis van deze beroemde knuppel en biedt batting kooien voor kinderen van alle leeftijden om de vleermuis uit te proberen voor zichzelf. Exploratie van de Amerikaanse geschiedenis - in het bijzonder die van de Burgeroorlog tijdperk - en middeleeuwse geschiedenis zijn gemakkelijk verkrijgbaar bij de Frazier History Museum (fraziermuseum.org) waar de verzorgers en kinderen van alle leeftijden zijn van harte welkom als onafhankelijke bezoekers of met groepen scholieren. in het Ali Center (alicenter.org) - Kinderen kunnen meer over professioneel boksen en een van de beroemdste zonen van Louisville, Muhammad Ali te leren.

bezoek Dieren

Deze locaties zijn bijzonder peuter-vriendelijk, catering aan kinderen fascinatie voor dieren. Van mei tot oktober, zowel Henry's Ark (louisville.com/content/go-wild-henrys-ark-prospect) en Joe Huber's Farm (joehubers.com) bieden kinderboerderij interactie met gedomesticeerde dieren gewend aan kinderen. De Louisville Zoo (louisvillezoo.org) biedt het hele jaar door het bekijken met beperkte openingstijden in de winter en uitgebreid uur andere seizoenen. Springtime kenmerkt babydieren geboren in de dierentuin.

openbare parken

Heeft u een themapark ervaring zonder het themapark toelating prijs bij de Louisville Waterfront Park (louisvillewaterfront.com). Zijn 85 hectaren open ruimte beschikbaar voor heerlijk wandelen of joggen langs de rivier de Ohio, fietsen, picknicken of spelen inhalen gemakkelijk geschikt voor een gezin dag voor alle leeftijden. Koel af in de zomer op het water speeltuin van het park. De stad van Louisville Metro Parks (louisvilleky.gov) biedt ook seizoensgebonden waterparken genaamd "Water Speelplaatsen Water" en diverse outdoor openbare zwembaden. In de wintermaanden zijn er verschillende openbare parken sleeën heuvels verzorgd met verschillende steilheid en lengte voor alle leeftijdsgroepen.

literaire Activiteiten

De Louisville Gratis Public Library (lfpl.org) biedt veel meer dan alleen de standaard storytime uur. Zijn Kindergarten Countdown programma helpt ouders van school-gebonden kinderen voor te bereiden door het controleren van de bereidheid van hun kind in gebieden met een schaar te gebruiken, creatief spel, het begin van wiskunde, wetenschap en leesvaardigheid, alsook sociale vaardigheden in een niet-bedreigende, plezier leeromgeving. De bibliotheek bedient oudere kinderen door middel van boekenclubs, klassen op het schrijven en het gebruik van internet, evenals het hosten van online wedstrijden zoals de strijd van de zoekmachines.