Leptine Rich Foods

Leptine Rich Foods

Leptine is een hormoon dat in de vetcellen. Volgens Wellness Resources, leptine stuurt signalen naar je hersenen om u te laten weten dat je vol zijn en moet stoppen met eten. Het duidt ook je hersenen aan te zetten je stofwisseling. Een te hoge leptine is gekoppeld aan obesitas. Wanneer er teveel leptine in het bloed, leptine gevoeligheid afneemt de overmaat lijkt, de daadwerkelijke stroom van leptine aan de hersenen blokkeren. Het resultaat is een verhoogde eetlust en hunkeren, evenals verminderde metabolische functie. Andere studies tonen aan dat geïnjecteerd leptine had een positief effect op zowel de stofwisseling en begeerten bij ratten, hoewel het effect is geminimaliseerd of omgekeerd in sommige ratten met reeds bestaande obesitas.

Voedingsmiddelen rijk aan Leptine

Volgens Anne Collins gewichtsverlies, leptine niet oraal toegediend omdat het lichaam niet kan verwerken door de darmen. Als er leptine-rijk voedsel, zou het geen significante invloed op gewichtsverlies, gewichtstoename of onbedwingbare trek hebben, omdat het lichaam de leptine niet absorberen door de intestinale spoor. Aangezien leptine is een hormoon dat wordt geproduceerd in vetweefsel, er geen leptine-rijke voedingsmiddelen waardoor uw leptine niveaus stijgen. Er is voedsel echter die kan helpen verhogen of verlagen leptine gevoeligheid. Als uw leptine kanalen niet goed functioneren, het eten van voedingsmiddelen aan leptine gevoeligheid te verhogen kan helpen om de manier waarop leptine signalen herstellen van uw hersenen af ​​te sluiten uw eetlust en beginnen met het verbranden van de brandstof. Het resultaat is dat je minder eet en metaboliseren voedsel efficiënter, wat kan leiden tot gewichtsverlies.

Voedingsmiddelen die Verlaag de gevoeligheid voor leptine

In zijn boek "The Leptine Dieet: Hoe fit is uw vet," Byron Richards suggereert dat het eten van overmatige koolhydraten en snacken kan zijn uw grootste obstakels voor het herstel van de gevoeligheid voor leptine. Hoog koolhydraten voedingsmiddelen die eenvoudig zetmelen zoals wit meel en aardappelen bevatten, samen met sterk bewerkte voedingsmiddelen die suiker en high-fructose corn syrup, dragen allemaal bij tot een verminderde gevoeligheid voor leptine. Het eten van grote maaltijden of het eten te vaak kan ook leiden tot een afname van de gevoeligheid voor leptine.

Voedingsmiddelen die verhogen de gevoeligheid voor leptine

Het eten van voedsel dat evenwicht leptine niveaus kunnen helpen om de gevoeligheid voor leptine herstellen en richtingaanwijzers leptine aan de hersenen weer aan. Volgens Byron Richards, met eiwit voor het ontbijt is een stap die u kunt nemen om te beginnen met de gevoeligheid voor leptine herstellen. Richards beveelt ook aan vezelrijke voedingsmiddelen en bladgroenten. 's Werelds gezondste voedingsmiddelen beveelt ook aan vis als voedsel dat helpt bij het leptine te reguleren in het lichaam.