Lemon Juice & amp; Hot Water voor Weight Loss

Lemon Juice & amp; Hot Water voor Weight Loss

Warm citroen water combineert krachtige agenten die uw kansen om gewicht te verliezen te verbeteren: de krachtige vitamine C en anti-oxidanten van citroen en de spijsvertering te verbeteren vermogen van warm water. Om deze gemeenschappelijke drinkwater, warm water op uw kachel te bereiden en laat het afkoelen tot een draaglijk temperatuur en knijp het sap van een verse hele citroen. Heeft een magnetron of gepasteuriseerd citroensap niet gebruiken uit een fles. Hoewel warm citroen water helpt set voorwaarden die bevorderlijk zijn voor gewichtsverlies, is de huis remedie niet de plaats van het eten goed en het uitoefenen evenmin vervangt, het advies van uw zorgverzekeraar te nemen.

Diureticum en laxerende

Eén van de redenen waarom deze drank werkt goed is omdat citroenen zijn diureticum, wat betekent dat je een paar extra uitstapjes naar de badkamer te maken en jezelf bevrijden van water gewicht. Daarnaast heeft warm water citroen is op grote schaal bepleit als een laxeermiddel, meldt Purdue Universiteit bij de faculteit Tuinbouw en Landschapsarchitectuur. Het helpt verlichten constipatie door u te helpen zachtere ontlasting. Citroenen bevorderen uw lichaam de productie van spijsverteringsenzymen door de lever. De voordelen zijn minder maagzuur, opgeblazen gevoel en oprispingen. Het drinken van dit brouwsel met een maaltijd zal ook het stimuleren van de productie van maagsappen die krijgt een voorsprong op het verteren van je eten.

Vitamine C en Weight Loss

Een deel van de reden voor de krachtige effecten van deze combinatie is citroen hoge vitamine C-gehalte. Volgens een artikel gepubliceerd in het 'Journal of the American College of Nutrition' in 2005, is vitamine C omgekeerd evenredig met uw lichaamsgewicht. Onderzoeker gemeld dat het hebben van voldoende vitamine C inname, in tegenstelling tot zijn vitamine C-tekort, helpt uw ​​lichaam verrekening van een reeks van chemische reacties die breken je lichaam vet voor gebruik als energie. Degenen die de status "verarmd vitamine C" hebben zijn beter bestand tegen deze reactie.

Vetstofwisseling en de gevoeligheid voor insuline

De november 2008 nummer van het "Journal of Biochemical Nutrition" verklaart dat lemon polyfenolen - moleculen gevonden in planten met antioxidant kwaliteiten - "significant onderdrukte" gewichtstoename, ophoping van vet pads, overtollig vet in je bloedbaan, hoge bloedsuikerspiegel en insulineresistentie. Als citrusvruchten, citroenen bevatten flavonoïden die vele andere gewicht gerelateerde voordelen, zoals het verminderen van de productie van cholesterol en triglyceriden van uw lever. De auteurs suggereren dat deze eigenschappen niet alleen helpen met gewichtsverlies maar bij de behandeling en preventie van obesitas en diabetes.

Voordelen van verwarmd water

Warm water, zegt Dr. Susan Brown, van BetterBones.com, bouwt de spijsvertering kracht. Kokend water met citroen zal bijdragen aan het stimuleren van de spijsvertering. Bovendien, het drinken van warm water zal iets verhogen uw lichaamswarmte, waardoor een lichte stijging van de thermogenese, het proces je lichaam gebruikt om calorieën te verbranden van voedsel dat je eet. Het zal ook helpen met de pijn, ongemak en een opgeblazen gevoel geassocieerd met constipatie. Oefen de veiligheid bij het gebruik van warm water om er zeker van je jezelf niet verbranden.

Bijwerkingen en Voorzichtigheid

Purdue University wijst erop dat dagelijks gebruik van warm water citroen het glazuur van je tanden kan eroderen. De tanden kunnen ook worden gedragen om uw tandvlees bij langdurig gebruik. U kunt proberen het genot van warme citroen water door een rietje gepositioneerd in de richting van de achterkant van je mond, zodat het niet je tanden zal raken. weten ook dat, hoewel de voordelen van deze drank sterk in wetenschappelijke literatuur worden geaccepteerd, heet tong water is geen vaste methode die wordt voorgeschreven voor de behandeling van elke aandoening.