Leger Running Oefeningen

Leger Running Oefeningen


De mensen in het leger dienen te zijn op het hoogtepunt van hun fitness. Een groot deel van hun opleiding is gericht op het bereiken en handhaven van een hoog niveau van kracht en uithoudingsvermogen. Dit is de reden waarom de burgers nu emuleren leger fitness training voor hun eigen voordeel. Army stijl running oefeningen zijn een geweldige manier van het verhogen van de snelheid, het verbeteren van uithoudingsvermogen en het verliezen van gewicht.

Opwarming

Nooit heb leger loopoefeningen zonder warming-up. Strek je benen, rug en armen en doe vijf minuten van zachte joggen om het bloed pompen te krijgen.

Wekelijkse Afstand Doelen

Er zijn een verscheidenheid van verschillende leger loopoefeningen te proberen. Of je traint om het leger fitness test of wilt u wat vet trimmen, leger lopende oefeningen zijn zeer effectief. Maar voordat u begint training is het essentieel om je basisconditie te ontwikkelen. Als je uit vorm bent of niet opgeleid voor een tijdje, wat tijd doorbrengen ontwikkelen van een routine waar je oplopen tot 20 mijl per week. Je moet niet beginnen elke snelheid training totdat je kan doen 20 mijl per week bent. Begin lopen voor zo lang als je kunt vier keer per week. Zodra u in staat te doen vijf runs op vier mijl bent elke u kunt beginnen met andere soorten van het leger van loopoefeningen.

interval Training

Leger Running Oefeningen

Streven naar een zo hoog mogelijke sterkte te behouden tijdens het interval.

Hoge impact interval training verhoogt je conditie en verbrandt vet. Het is een goede voorbereiding voor het aanpakken van de meer veeleisende leger loopoefeningen. De sleutel tot intervaltraining te verdelen perioden zitting slagvast, volle intensiteit loopt over een periode van ongeveer 30 minuten. Tussen elke hoge intensiteit run, moet je joggen of lopen, zodat je hartslag naar beneden komt. Begin met een zachte warm-up door joggen gedurende vijf minuten, daarna voor elke twee minuten joggen moet je een minuut lopen zo snel als je kunt omgaan doen. Het kan nodig zijn om te beginnen door het doen van tweeëndertigste hoge intensiteit intervallen.

Speed ​​Work

Eén keer per week als onderdeel van de bredere opleiding regime, doe een sessie die zich richt op snelheid. Beginnen joggen na een grondige warming-up. Na één minuut joggen, sprint gedurende 30 seconden. Houd een stopwatch in de hand, zodat u weet wanneer de periode van 30 seconden omhoog. Na de sprint, vertragen om een ​​jog voor een minuut. Herhaal dit proces vier keer om mee te beginnen, maar tot doel om het te herhalen zoveel als vaak als je kunt beheren tijdens een uur durende sessie. het zijn altijd de sprint van hetzelfde punt, zodat u de afstand die je te dekken in de periode van 30 seconden kan meten.

gewogen Runs

Zodra u in de buurt van uw piek van fitness, beginnen met het verhogen van de intensiteit van uw lange afstand runs door het dragen van een ruck zak op je rug. Vul niet te veel, maar door het toevoegen van een of twee flessen water gehuld in dikke handdoeken kunt u extra vraag op je lichaam tijdens dezelfde periode te zetten. Dit verhoogt verder uithoudingsvermogen.