Legacy Golf Club in Norwalk, Iowa

Legacy Golf Club in Norwalk, Iowa


Iowa is bekend als een golf broeinest sinds het spelen gastheer voor de 1999 US Senior Open voor toernooi record galerijen van meer dan 200.000 in Des Moines Golf en Country Club. Dat succes heeft geleid tot de stad landing een Champions Tour te stoppen in 2000, en de Opdrachtgever Charity Classic blijft ongeveer 75.000 fans per jaar trekken. Een andere top professioneel evenement, de LPGA de Solheim Cup, is toegekend aan de regio voor 2017. Hoe groter Des Moines gebied heeft ook tal van publieke cursussen open voor recreatieve golfers, waaronder The Legacy Golf Club in de buitenwijken van Norwalk.

Layout Legacy

The Legacy Golf Club, op minder dan 12 mijl ten zuidwesten van het centrum van Des Moines, is een par-72 baan met vier sets van tees die variƫren van 5375 yards naar bijna 7.200 yards, waardoor de cursus leuk voor alle niveaus van de spelers. De cursus wordt gekenmerkt door brede fairways, golvende bentgrass greens en Kentucky bluegrass ruw. Waterpartijen, waaronder een aantal grote meren en kronkelende beekjes, een rol gaan spelen op 14 van de 18 holes, met inbegrip van alle negen holes op de par-37 terug negen. Legacy's 18e, een van de langste afwerking het Midwesten gaten, is meer dan 600 yards van de back tees en heeft een stroom die kruisen in de voorkant van het amfitheater-stijl groen complex.

Oefening baart kunst . . . Nou bijna

Perfectie voor golfers niet mogelijk is, natuurlijk, maar uitgestrekte oefenterrein Legacy's biedt de faciliteiten die u nodig hebt om te werken op alle gebieden van je spel. Het complex heeft een driving range met zes doel greens, een oefengreen voor putting en ander groen met hellende chippen gebieden en een bunker te werken aan uw korte spel en zand te spelen. Daarnaast leercentrum de club heeft een overdekt faciliteit met twee verwarmde hitting bays en een putting studio die u in staat om te werken aan je spel het hele jaar door, zelfs wanneer de cursus wordt gesloten tijdens het hart van de winter of op natte zomerdagen. Golf instructie en aangepaste club fitting zijn ook beschikbaar in het centrum.

clubhuis Voorzieningen

Legacy 7500 vierkante voet clubhuis ligt op een heuvel met uitzicht op de golfbaan en heeft een patio die west gezichten en stelt u in staat om buiten te ontspannen en genieten in een prachtige zonsondergang na een middag door. Het clubhuis van de pro-shop is volledig gevuld met golfballen, clubs en andere apparatuur, maar ook schoenen, hoeden, shirts en andere kleding. Andere voorzieningen zijn een feestzaal die meer dan 160 biedt plaats voor vergaderingen of groepsevenementen en een eetkamer met een verscheidenheid aan broodjes, hapjes en drankjes.

Competities, toernooien en speciale aanbiedingen

De Legacy Golf Club schema een aantal competities en toernooien voor alle niveaus, met inbegrip van mannen, vrouwen en corporate competities, maar ook toernooien voor de jeugd en een negen-holes paren twilight geval dat twee keer per maand van eind mei wordt gehouden tot half augustus . De club heeft ook een Legacy Players Card, die de kopers biedt met scherp geprijsde tarieven voor de green fees en golfkarretjes, onbeperkt gebruik van de oefenfaciliteiten en extra kortingen op pro merchandise winkel, golflessen en tarieven in het nabijgelegen zuster cursussen. Als je 's nachts verblijft, heeft Legacy een partnerschap aangegaan met een aantal hotels in Des Moines voor stay-and-play pakketten, waarvan de meeste zijn onder andere accommodaties, ontbijt, groen en wagen fees, diner en een welkomstgeschenk.