Law baby DNA Test

Als u meer dan één partner en zwanger wordt, is het slechts natuurlijk voor u om te willen weten wie de vader is. De meeste moeders krijgen een gemoedsrust wanneer zeker weten.

testen

Bloedmonsters zijn de meest voorkomende afkomst testen gedaan. Een andere test betreft het verzamelen van cellen met een wattenstaafje uit in de mond. Bepaalde waarborgen het lab moet nemen onder strikte procedures met betrekking tot de bescherming van de chain of custody van bloed of weefsel monsters, de identificatie van de partijen wordt getest en de juiste voorbereiding van de testresultaten.

Vertrouwelijkheid

De meeste DNA-labs moeten de resultaten volledig vertrouwelijk te houden. Het is een verantwoordelijkheid met elkaar lab individueel over haar beleid met betrekking tot vertrouwelijkheid te spreken.

Rechtbank

Voor degenen die naar de rechter om verschillende redenen, met inbegrip van steun voor kinderen, laboratoria bieden "nieuwsgierigheid testen" tegen een lagere kostprijs. Als u niet zeker bent u de resultaten nodig hebben, is het beter om gewoon verder te gaan en krijgen de door de rechtbank goedgekeurde test en betaal het extra geld.

Kosten

Met ingang van 2010, de kosten van een nieuwsgierigheid proef gemiddeld ongeveer $ 175 voor het kind, biologische moeder en vermeende vader. De juridische of-rechtbank goedgekeurde test gemiddelden $ 220. Voor de juridische test, kan men moeten chain-of-custody vergoedingen, die variëren van plaats tot plaats te betalen.

AOP

De meeste landen hebben wetten die een ongehuwd koppel nodig om invullen van een AOP of Erkenning van het vaderschap, vorm aan de vader van het kind wettelijk vast te stellen. Als het paar is ongehuwd en de moeder is niet getrouwd in de laatste 300 dagen, dan is er geen vader zal worden vermeld op de geboorteakte, totdat dit juridisch bindend formulier is ingevuld.