Laag Cholesterol Dieet Terwijl het eten van vlees

Het menselijk lichaam heeft cholesterol om goed te functioneren, maar wanneer teveel zich op in het bloed, plaque kleeft aan vaatwanden, verkleinen of te blokkeren. Cholesterol neiging te stijgen naarmate je ouder wordt, maar externe factoren zoals voeding, gewicht en inactiviteit verhoogt je kans op het ontwikkelen gevaarlijke cholesterolgehalte. Hoog cholesterol verhoogt hartaanval risico's. Medicatie, gewichtsverlies en veranderingen in levensstijl kunnen het cholesterolgehalte verlagen. Dierlijke eiwitten bevat slagader-verstopping cholesterol, maar vleesliefhebbers kan een cholesterolverlagend dieet te volgen, terwijl het eten van vlees door het gebruik van vervangingen.

Selecteer Lean Cuts

De American Heart Association zegt dat tot minder dan 6 oz mager vlees te eten per dag, met de nadruk op de bezuinigingen weinig verzadigde vetten. Mensen na een cholesterolverlagend dieet kan eten vlees door het selecteren van rundvlees gelabeld rond, boorkop, lendenen en lendenen. Vermijd prime bezuinigingen en bereiken voor "choice" of "selecteer" soorten vlees. Beperk de consumptie van verwerkt vlees zoals hotdogs, worst, spek en salami. Bakken en braden in plaats van frituren. Eet geen vet vlees, zoals eend of gans, en stok met kip of kalkoen. Orgaanvlees zijn hoog in cholesterol, dus alleen eten ze af en toe. Als je vlees te bakken op een rek, niet bedruip met druipen. Gebruik wijn, fruitsap of oliebasis marinade bedruipen.

Eet Seafood twee keer per week

Seafood heeft minder verzadigd vet dan andere dierlijke vetten. Focus op zalm, tonijn en makreel, vis hoog in hart-gezonde omega-3 vetzuren. De American Heart Association zegt dat, hoewel de garnalen en langoesten bevatten meer cholesterol dan andere soorten vis, hun totale vetten en verzadigde vetten zijn minder dan vlees en gevogelte. Bakken, braden, grill of koken zeevruchten. Vermijd gepaneerde of gebakken vis.

Verminder het vlees bij Etenstijd

Denk aan vlees als bijgerecht in plaats van het hoofdgerecht op een cholesterolverlagend dieet. Vul het grootste deel van het bord met groenten, zoals een salade, en volkoren granen. Gerechten, zoals roerbak, soepen en stoofschotels moeten bevatten meer gehakte groenten zoals wortelen, groene bonen, erwten en greens met een vleugje van het vlees alleen om smaak toe te voegen. Op sandwiches, gebruik volkoren brood met ingrediƫnten zoals alfalfa spruiten, groene paprika's, donkergroene sla, jalapenos, tomaten en komkommers. Voeg een klein stukje vlees en mosterd. U kunt nog steeds genieten van vlees, maar het wordt een accent in plaats van het middelpunt van de maaltijd.