Kwaliteiten to Be a Cheer CaptainCheerleaders vertegenwoordigen de scholen ze wonen. Zij presenteren zich goed en verblijf in een gezonde vorm voor tuimelen en stunts. Cheerleaders in teams van vijf tot 50 meisjes, afhankelijk van de school. Cheer teamleden streven vaak naar de positie van de kapitein. Naast de fundamentele verantwoordelijkheden, het juichen kapitein begint de praktijk roept gejuich en neemt een leidende rol als liaison tussen de ploeg en het juichen bussen.

Capable Communicator

Cheer kapiteins moeten voldoen met hun squads wekelijks naar komende wedstrijden te bespreken. Hoewel de kapitein het laatste woord heeft, moet ze input te krijgen van de cheerleaders op gejuich en gezangen ze wilt opnemen, begeleidende muziek te gebruiken en uniformen voor aankomende evenementen. Als de ploeg vertelt haar een van de routines in een vorige spel was zwak, moet ze zich richten op die routine in de praktijk. Cheer kapiteins altijd begroeten bezoeken van cheerleaders en hen te informeren over de vloer rotaties tussen de twee cheer squads.

Caring Mentor

Cheer captains zijn meestal aan de top van hun games in tumbling en stunts. Sommige teamleden kunnen sterk zijn in één van die gebieden en zwak in de andere. In plaats van simpelweg een cheerleader haar terug Handspring vertellen "moet werken," de kapitein moeten specifieke advies te geven - zoals verschillende hand of voet positionering - wat de beweging zou verbeteren. Ze moet een goede uitvoering van de stunt aan te tonen. Als een cheerleader heeft moeite met een bepaalde routine, de kapitein is over het algemeen bereid is om te komen tot de praktijk vroeg om haar individueel bij te staan. Ze zorgt ervoor dat de juiste matten en spotters zijn in de plaats.

motivator

Een cheer captain moet geest aanzetten voor wedstrijden en trainingen. Ze moet de praktijk in te voeren op een enthousiaste en vrolijke manier. Aangezien cheerleaders zijn verantwoordelijk voor het bijhouden van het publiek enthousiast, moedigt ze teamleden om te blijven lachen, zelfs wanneer hun team aan het verliezen is. Wanneer de ploeg verveeld met dezelfde oude routines wordt, dient de kapitein zoeken inbreng van cheer organisaties om informatie over nieuwe stunts en piramides te vinden.

Manager

Het gejuich kapitein ontwikkelt agenda voor evenementen, zoals gejuich wedstrijden en pep rally's. Ze componeert gezangen en gejuich en beslist welke gejuich zal worden gebruikt in elk spel. Wanneer de cheer team gastheren een fundraiser of organiseert een pep rally, een succesvolle leider aanwijst taken aan collega's. Als de cheerleaders zijn het hosten van een car wash, moet ze ervoor zorgen dat ze alle noodzakelijke benodigdheden en spreken aan het management voor, tijdens en na het evenement. Ze is georganiseerd en zorgt ervoor dat alle leden ontvangen informatie en schema's. De kapitein is van plan vooruit voor de benodigde materialen, zoals cd's en muziek, bij wedstrijden en trainingen.

Leider op de Vloer

Wanneer hun team aan het verliezen is een spel, drukte soms negatief geworden. Het gejuich kapitein moet een positieve gejuich het podium om de steun van het publiek te herstellen. Ze moeten ervoor zorgen dat de teamleden zijn altijd in de juiste formaties aan de zijlijn en tijdens optredens. De kapitein moet de regels van het spel waarvoor zij juichen weten. Zij zorgt ervoor dat er geen gejuich tijdens kritieke momenten, zoals vrije worpen in basketbal. Ze herinnert andere cheerleaders dat ze niet kunnen praten met publiek-leden tijdens een spel.