Kuren voor Volwassenenonderwijs Scoliose

Hoewel scoliose algemeen bekend is als voorwaarde voor kinderen, er zijn volwassenen die lijden aan het. Er is geen einde-all remedie voor volwassen scoliose, maar er zijn opties.

Pijnbeheersing

Het beheren van de pijn is van vitaal belang voor volwassen scoliose patiënten. Manieren om pijn te verminderen zijn onder andere het aanbrengen van een verwarmingselement, het versterken van de rugspieren en zitten in de ondersteunde functies.

geneesmiddel

Sommige scoliose patiënten nemen pijnmedicatie. Maar je zou ook spierverslappers of cortisone shots behulpzaam bij pijnbestrijding.

Chirurgie

Hoewel er veel meer risico's voor volwassenen met scoliose chirurgie, soms een operatie is de beste optie. Neem contact op met de Nationale Scoliose Foundation voor een Orthopedische Spine Specialist in uw buurt.

misvattingen

Niet alle scoliose patiënten een merkbare vervorming. Als u pijn in de rug en niet zeker weet of u last heeft van scoliose, vraag dan uw arts om je rug te onderzoeken.

kuren

In alle realiteit, is scoliose best behandeld voordat de volwassenheid. De enige behandeling voor scoliose vroege opsporing bij kinderen.