Kunt u zich te ontdoen van een dubbele kin?

Kunt u zich te ontdoen van een dubbele kin?


How to Get Rid van een dubbele kin. Een dubbele kin kan het gevolg zijn van overgewicht, slechte houding of erfelijkheid. Aan de in vorm en goed eten kan helpen om zich te ontdoen van een dubbele kin. Oefeningen die de spieren van de kaak en mond gericht kan ook helpen. Deze oefeningen moeten 15 tot 20 keer per dag herhaald. Lees verder om te leren hoe zich te ontdoen van een dubbele kin.

instructies

1 Zit rechtop en behouden van een goede houding. Houd je hoofd hoog boven je schouders met uw kaak iets stak gedurende de dag.

2 Open je mond zo breed als je kunt, houdt gedurende 10 seconden en te ontspannen. Voor betere resultaten, voeg weerstand onder je kin - als een tennisbal - of duw uw kaak alsof je probeert te scheppen met het en werkt het op en neer een paar keer.

3 Plaats een hand op je voorhoofd. Duw je hoofd naar voren, terwijl het verstrekken van weerstand met uw hand.

4 Richt uw kin omhoog. Tuit omhoog je lippen, duw ze zo ver als je kunt zijn en houd gedurende 10 seconden.

5 Duw je kin naar voren, terwijl het houden van uw bovenlichaam en schouders nog steeds. Houd gedurende 10 seconden.

6 Leun je hoofd zo ver mogelijk terwijl rechtop zitten. Houd vijf tot 10 seconden.

7 Chew suikervrije kauwgom om uw kaak en gezichtsspieren blijven bewegen. Werken je kaaklijn zal overtollig vet te voorkomen. De spieren in je gezicht die verantwoordelijk is voor het houden van uw kaaklijn strak zijn dezelfde spieren die je gebruikt om op te kauwen en maken gezichtsuitdrukkingen. Kauwgom en het maken van gezichtsuitdrukkingen zal helpen behouden die kaaklijn.

8 Get in vorm, als uw dubbele kin is een onderdeel van de totale gewichtstoename. Bewaak uw calorie-inname en kijken wat je eet. Start een aƫrobe routine wandelen, joggen of lid worden van een fitnessclub. Start gewicht opleiding en gymnastiek om je spieren.