Kunt u zich te ontdoen van allergieën Fast?

Kunt u zich te ontdoen van allergieën Fast?

Meer dan 50 miljoen Amerikanen hebben een soort van allergie, volgens de National Institutes of Health. Als je een allergie hebt, je immuunsysteem produceert antilichamen wanneer zij van mening is dat een vreemde stof - zoals schimmel of huidschilfers van huisdieren - je lichaam zal schaden, zelfs als de stof niet echt gevaarlijk, volgens de Mayo Clinic. In reactie, je lichaam releases histamine en andere stoffen die allergische symptomen veroorzaken, zoals niezen, tranende ogen, huiduitslag, moeizame ademhaling en maagklachten. Hoewel allergieën niet kan worden genezen, kunt u zich te ontdoen van een aantal symptomen te krijgen en de kans op toekomstige lijden te verminderen.

Stap 1

Vraag uw arts over allergie testen. Ze kan u verwijzen naar een allergoloog, die kunt u vragen over uw symptomen, bespreek familie medische geschiedenis en geven je huid of bloedonderzoek om de reactie van uw lichaam te beoordelen, volgens de Nemours Foundation.

Stap 2

Houd een dagboek allergie. Volg uw activiteiten en noteer wanneer uw symptomen lijken te verschijnen of verergeren, stelt de Mayo Clinic. U zult merken, bijvoorbeeld, dat je meer allergische symptomen als je onder stress. Ook onder meer nota's over wat de eventuele methoden helpen de symptomen te verminderen. Uw notities helpt u en uw allergoloog je triggers te bepalen en geven u een beter idee van hoe om uw klachten te behandelen. De meeste van de tijd, moet u extra stappen om uw triggers te voorkomen - bijvoorbeeld door het niet krijgen van een kat of katten aaien als u allergisch bent aan de kat huidschilfers - om uw klachten met succes te verminderen.

Stap 3

Reinig uw huis regelmatig om de blootstelling aan huishoudelijke allergenen te vermijden. Kunt u gemakkelijk voorkomen dat sommige allergenen, zoals huidschilfers van katten, maar je kan het nodig zijn om voortdurend te werken aan andere allergenen te vermijden. Veel potentiële allergenen omringen u op regelmatige basis, omdat ze in uw huis wonen. Maar door regelmatig wassen van uw beddengoed, het bijhouden van de luchtvochtigheid laag in uw huis, regelmatig afstoffen en consequent stofzuigen met een fijn filter, u uw blootstelling te verlagen, zegt de Mayo Clinic.

stap 4

Neem een ​​allergie medicatie. De medicijnen die u nodig hebt is afhankelijk van uw allergie en uw klachten. Bijvoorbeeld, kan uw arts adviseren dat u een oraal antihistaminicum, maar hij kan ook aan oogdruppels of neussprays. Sommige allergie medicijnen komen over-the-counter in lage doses. Je hebt een recept nodig heeft voor een meer potente medicatie, zegt de Mayo Clinic.

stap 5

Vraag uw arts over allergie shots. Als u een ernstige allergieën of als uw allergieën niet onder controle worden gehouden door een andere behandeling, kan uw arts u aanbevelen allergie shots te nemen, ook wel bekend als immunotherapie. Volgens de Mayo Clinic, allergie shots, die doorgaans worden gegeven over een tijdsspanne van een paar jaar, zijn injecties van gezuiverde allergeen extracten.

stap 6

Behandel de allergische reactie als het gebeurt ondanks uw beste inspanningen. Nasaal irrigatie met een neti pot of bol spuit, bijvoorbeeld, kan snel spoelen slijm en irriterende stoffen uit je neus, zegt de Mayo Clinic. U kunt ook een milde insectensteek reactie door het toepassen van aloë vera of calendula om de beet te verhelpen.

waarschuwingen

  • Ernstige allergieën kan een levensbedreigende aandoening die bekend staat als anafylaxie veroorzaken. Als u een ernstige allergie en uw arts heeft u een noodsituatie epinefrine schot gegeven, houd het in de buurt te allen tijde in het geval u per ongeluk in contact komt met uw allergeen komen.

Wat je nodig hebt

  • Dagboek en pen
  • huishouden schoner
  • Vacuüm met HEPA-filter
  • Wasmiddel
  • allergiemedicijn
  • Neti pot of bol spuit