Kunt u het werk van uw schouders One Day & amp; Uw Borst de Next?

Kunt u het werk van uw schouders One Day & amp; Uw Borst de Next?

De borst en schouderspieren worden zowel gebruikt in veel van dezelfde samengestelde bewegingen, zoals het bankdrukken of militaire druk. Opleiding hetzij de borst of schouder op een dag en vervolgens de volgende dag trainen andere spiergroep, kan leiden tot een afname van de prestaties in de spier getraind op dag twee.

Het trainen van Schouders First

Training schouders vermoeidheid kan leiden tot een afname in sterkte en intensiteit van borsttraining de volgende dag. Hoewel je niet direct het trainen van je borst op de schouder van de dag, zal je schouders in het spel tijdens de samengestelde oefeningen komen, zoals het bankdrukken of dumbbell pers en vooral in Schuin bankdrukken oefeningen. De spierpijn volgende krachttraining bekend als spierkater kan ook invloed hebben op uw prestaties. DOMS gebeurt meestal 24 tot 48 uur na een training en kan duren tot vijf dagen, er rekening mee Jack H. Wilmore en David L. Costill, auteurs van 'Fysiologie van Sport en Bewegen. " Wanneer uw front deltoids pijnlijk of vermoeid van de vorige dag training, kan uw bankdrukken of borst workout lijden. Wacht een extra dag of twee om je schouders zodat er meer hersteltijd voor de training uw borst.

zwakkere Spieren

train altijd je zwakkere spier gebied eerst in je workout plan wanneer je fris bent. Het trainen van de schouders eerst in uw wekelijkse workout routine is aanvaardbaar, zolang je borst is niet de zwakkere spier gebied. Als je schouders zijn sterk en goed ontwikkeld, en je borst achterblijft, train je borst eerst uw wekelijkse training en schouders twee of drie dagen later. Dit laat je toe om al je energie te besteden en zich richten op de spiergroep die het meeste werk nodig heeft.

Het trainen van Borst met Schouders

Omdat de schouders te helpen de borst in bewegingen zoals het bankdrukken of dips, kan het nuttig zijn om hen te trainen op dezelfde dag. Het duurt een spier ongeveer zeven dagen de tijd om volledig te herstellen van een training, merkt Karen Sessions, NSCA-CPT. De combinatie van de twee spieren samen in dezelfde workout training voor zowel de schouders en de borst te maximaliseren, zodat geen van beide spier lijdt. Bovendien zullen beide spiergroepen kunnen een week van herstel voordat omscholing. Omdat uw borstspieren zijn groter dan je schouders, het uitvoeren van de borst oefeningen voor het eerst in je routine, gevolgd door schouder oefeningen. Echter, de trein de schouders eerst in je routine als je schouders zijn je zwakke spieren omgeving.

Schouder en borst Workout

Begin uw training met zware samengestelde oefeningen, voorafgaand aan de opleiding van de individuele spiergroepen. Voer een of twee warming-up sets op de bank pers, gebruikt om lichte tot matige gewicht die je kunt voltooien 12 tot 15 herhalingen. Eenmaal opgewarmd, voert 02:58 werkende sets van zes tot 10 herhalingen, rust 2-3 minuten tussen de sets. Naar aanleiding van het bankdrukken, voert drie sets van acht tot 12 herhalingen van de helling halter pers, Arnold pers, gebogen over laterale raise, platte halter flys en kabel crossovers, rust 1-2 minuten tussen elke set.